sökträffar artiklar
Filter
Pris
-
x
Checkout using your account
This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Checkout as a new customer
Genom att skapa ett konto får du dessa fördelar:
På altanen eller i vildmarken. Över gasolbrännare eller öppen eld. Med den mångsidiga stekhällen blir utematlagning både enklare och roligare.
I Kokbok för stekhäll finns recept för tilltugg, middag och dessert. Snabba vardagsrätter och festmåltider som mättar många. Du lär dig steka bättre – men också att använda hällen till att flambera, fritera, ånga och röka.
Oskar Ekman är matskribent och har Sveriges största sajt om matlagning på stekhäll. Sara Hallonsten är redaktör och hängiven hemmakock.
På altanen eller i vildmarken. Över gasolbrännare eller öppen eld. Med den mångsidiga stekhällen blir utematlagning både enklare och roligare.
I Kokbok för stekhäll finns recept för tilltugg, middag och dessert. Snabba vardagsrätter och festmåltider som mättar många. Du lär dig steka bättre – men också att använda hällen till att flambera, fritera, ånga och röka.
Oskar Ekman är matskribent och har Sveriges största sajt om matlagning på stekhäll. Sara Hallonsten är redaktör och hängiven hemmakock.
Isbn | 9789198690507 |
---|---|
Förlag | Aptit förlag |
Utgivningsdatum | 3 maj 2021 |
Typ | Bok |
Format | Inbunden |
Upplaga | 1 |
Språk | Svenska |
Prize | ASM |
Antal sidor | 154 |
Författare | Oskar Ekman, Sara Hallonsten |
Photographs by | Ekman, Valter, Ekman, Oskar |