Digitala Läromedel - Filosofi och idéhistoria

Digitala Läromedel - Filosofi och idéhistoria

Här hittar du alla digtala läromedel inom filosofi & idéhistoria. Vi samarbetar med ett stort antal olika förlag & distributörer. Ta del av vårt stora sortiment idag!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Kaos och kosmos, Filosofi 1, digital, elevlic 6 mån
Digitalt läromedel
219,00 kr
Kaos och kosmos, Filosofi 1, digital, elevlic 12 mån
Digitalt läromedel
239,00 kr
Filosofera onlinebok
Digitalt läromedel
299,00 kr
Filosofi Digital
Digitalt läromedel
269,00 kr
Tankar Klasslicens - Digitalt - Filosofi för gymnasiet
Digitalt läromedel
5 639,00 kr
Tankar Elevlicens - Digitalt - Filosofi för gymnasiet
Digitalt läromedel
229,00 kr
Filosofera onlinebok 6 månader
Digitalt läromedel
179,00 kr

7 Varor

Per sida

Digitala läromedel inom filosofi

Söker du digitala läromedel inom filosofi? Då har du hittat rätt! Läser du kanske gymnasieprogram innehållande filosofikurser eller enstaka kurser för att läsa upp dina betyg. Vi har digital kurslitteratur för grundskola, gymnasiet eller vuxenutbildning. Vi har ett stort utbud av väldigt bra digitala läromedel från flera av det största förlagen. Det finns litteratur på olika nivåer beroende på hur långt du kommit i din utbildning.

Vi säljer digitala läromedel inom filosofi och de finns i flera olika varianter och giltighetstider Det finns många fördelar med digitala läromedel men vi anser att en av de viktigaste anledningarna att välja ett digitalt läromedel är att det går att individanpassa inlärningen mycket lättare än med fysiska böcker. Alla människor är olika och lär sig bäst på olika sätt. Ett digitalt läromedel inom filosofi ger dig bra förutsättningar för att lyckas med dina studier. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!