Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera

Artiklar 1-20 av 45315

Per sida
Utsatthetens röster
Bok
255,00 kr
I luften 2012 - Flygets Årsbok
Bok
273,00 kr
Gold Diggers - 'Magical and entirely original' -Shondaland
Psychedelic Apes - From parallel universes to atomic dinosaurs - the weirde
Magdalena - River of Dreams
Bok
194,00 kr
Something Out of Place - Women & Disgust
Bok
180,00 kr
Splash! - 10,000 Years of Swimming
Bok
166,00 kr
Maya och pappas dumma mobil
Bok
216,00 kr
Äventyr på ön
Bok
150,00 kr
Barnen som aldrig blev
Bok
200,00 kr
Fina och roliga ljus
Bok
132,00 kr
Arctic views passages in time
Bok
209,00 kr
Vilda drinkar
Bok
289,00 kr
Introduction to the Practice of Statistics
Bok
879,00 kr
Homeland Elegies - A Barack Obama Favourite Book
Bok
164,00 kr
Wonders Beyond Numbers - A Brief History of All Things Mathematical
Silent Earth
Bok
218,00 kr
I Alone Can Fix It - Donald J. Trump's Catastrophic Final Year
Next Great Migration - The Story of Movement on a Changing Planet
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Bok
342,00 kr
Visa som Rutnät Lista
Sortera

Artiklar 1-20 av 45315

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.