59,00 kr - 7 349,00 kr
7 349,00 kr
59,00 kr

612 produkter

612 produkter

Här hittar du alla digtala läromedel inom språk såsom ordböcker & lexikon. Vi samarbetar med flera olika förlag & distributörer. Ta del av vårt stora sortiment!

Digitala Läromedel - Språk (inkl. lexikon, parlörer och ordböcker)

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Magic! 4 Elevlicens - Digitalt -
  Magic! 4 Elevlicens - Digitalt -
  Digitalt läromedel
  209,00 kr
  Med Magic! 4-6 kan hela klassen följas åt eftersom det ingår lättlästa versioner av alla texter. Eleverna får möta vardagen hos kompisarna Gopal, Kylie, Harry och Kate och får uppleva den engelsktalande världen tillsammans... Läs mer
 2. Svenska impulser 2 Svenska som andraspråk onlinebok
  Svenska impulser 2 Svenska som andraspråk onlinebok
  Digitalt läromedel
  279,00 kr
  Onlineboken är en digital kopia av den tryckta boken och har inläst ljud. Onlineboken innehåller ej interaktiva övningar. Den är tillgänglig från valfri dator eller surfplatta med internetuppkoppling. När du köper en onlinebok så får du tillgång till den i plattformen Kampus. Läs mer
 3. Språkvägen sfi D Elevbok onlinebok
  Språkvägen sfi D Elevbok onlinebok
  Digitalt läromedel
  169,00 kr
  Är du sfi-lärare och har kört fast i arbetsmetoder och är stressad över hur du ska hinna planera? Känner du att dina elever behöver mer struktur och färre lösryckta övningsuppgifter? Saknar du intressanta texter som lockar till läsning och samtal? Då är Språkvägen något för dig. Läs mer
 4. English Online 6-9, elevlicens 10 pack, 12 mån
  English Online 6-9, elevlicens 10 pack, 12 mån
  Digitalt läromedel
  1 559,00 kr

   

  Väck elevernas lust att lära med ny teknik och engagerande texter. English Online är ett generöst utformat kompletterande läromedel för grundskolans senare år som lämpar sig för både helklassundervisning samt enskilt arbete. Dessutom är det utformat för att fungera för undervisning i grupper där elever är i än större behov av individualisering och stödjande funktioner, som uppspelning och repetitionsmöjligheter.

  English Online har alla de självklara fördelar som ett webbaserat läromedel erbjuder. Det är lättillgängligt och kan arbetas med både hemma och i skolan. Det är interaktivt och enkelt att navigera sig i. Dessutom går det att använda och repetera otaliga gånger. På ett lekfullt sätt navigerar eleverna sig fram i en karta för att lära sig mer om den engelskspråkiga världen. I kartan hittar de fakta om länder samt vägar till texter och uppgifter.

  En stor mängd matiga hör- och läsförståelsetexter förbereder på bästa sätt dina elever för kommande Nationella Prov då de ställs inför liknande övningar och uppgifter. I texterna lär man känna Maria, Josh och Dale, tre ungdomar i tre olika engelsktalande länder. I texter centrerade runt dessa karaktärer och deras vardagsliv lär sig dina elever på ett lekfullt sätt om livet i respektive land, samtidigt som de ges möjlighet att utveckla sina engelskafärdigheter.

  Varje text kommer med gloslista och utskriftsfunktion för möjlighet till mer traditionella arbetsmetoder. Det finns uppgifter kopplade till samtliga texter och eleverna kan själva göra uppgifterna samt rätta dem för omedelbar feedback. De erbjuder viss nivåanpassning då Australien-texterna är något enklare än de övriga och USA-texterna något svårare.
  English Online innefattar ett stort avsnitt grammatik. Grammatikdelarna inleds med instruktioner och flera av de svårare momenten föregås av en genomgång av en engelsklärare. Kluriga frågor lockar till att öva och repetera interaktiva uppgifter inom en rad olika grammatikmoment.

  Till English Online har vi kopplat en kostnadsfri lärarportal. Där kommer du som lärare hitta lektionstips samt fördjupningsövningar med fokus på att tala och skriva, allt med utgångspunkt i texterna. Lärarportalen erbjuder dessutom utbyte av idéer och erfarenheter med andra lärare.
  English Online är uppdelat i 8 olika delar:

  • Interaktiva karta
  • Australien
  • Storbritannien
  • USA
  • Verb
  • Frågeord
  • Pronomen
  • Ordföljd

  Interaktiva kartan:
  Denna världskarta fungerar som ett navigeringsverktyg i English Online. Länder med engelska som officiellt språk är markerade och genom att föra musen över respektive land får man upp en faktaruta om landet. Australien, Storbritannien och USA är dessutom klickbara. Klickar man på något av dessa länder zoomar kartan in till en mer detaljerad karta. Där kan man läsa lite roliga fakta om djur, eller turistmål i landet eller ta sig vidare till texter och övningar.

  Australien:
  Här får eleverna lära känna Dale. En pojke uppvuxen i Lismore, i östra delen av Australien. Genom 11 texter för träning av läs- och hörförståelse lär man sig inte bara om Dale utan Australiens historia, kultur, högtider och vardagsliv.

  Storbritannien:
  Händelserna här kretsar kring Josh. Han är en pojke uppvuxen en bit utanför London. Genom 12 texter för träning av läs- och hörförståelse lär man sig inte bara om Josh utan om hans familj, hans vänner, skola, sport, högtider och vardagsliv.

  USA:
  Slutligen får eleverna stifta bekantskap med Maria. Hon är en svensk tjej som åker till Kalifornien på ett utbytesår. Genom hennes svenska ögon får eleverna i 11 texter för träning av läs- och hörförståelse uppleva High School och det amerikanska livet.
  Samtliga texter till respektive land finns inspelade och läses upp i den särskilt framtagna karaoke-spelaren. Rösterna ni hör är autentiska och eleverna får lära känna den austrialensiska, brittiska och amerikanska engelskan. Texten markeras i takt med att den läses upp. Eleven kan pausa och spela om uppläsningen när som helst, dölja eller visa texten, samt klicka upp en ordlista på svåra ord. Ett antal bilder finns att titta på och samtala kring. Naturligtvis kan man också välja att skriva ut texten på papper. Till varje text följer sen ett antal interaktiva övningar som sätter elevens nya kunskaper på prov.

  Verb
  I detta kapitel får eleven både muntliga och skriftliga genomgångar för Oregelbundna verb, Verbets s- form, samt Tre viktiga verb (be, do, have). Detta följs av interaktiva övningar som kan repeteras så många gånger som eleven själv önskar. Eleven kan navigera mellan dessa övningar med hjälp av rullgardins-menyn, menypilarna eller översiktssidan.

  Frågeord
  Efter den muntliga och skriftliga genomgången av frågeord, väntar ett batteri av interaktiva övningar som avslutas med en quiz där eleverna jagar poäng genom att under tidspress svara på frågor av typen True or false, och Multiple choice, samt kan begära ledtrådar i form av Hälften bort eller Fråga folket.

  Pronomen
  Dominic  - vår lärare i English Online - går igenom possessiva - och relativa pronomen, samt some and any i respektive avsnitt under rubriken Pronomen. Hans genomgångar följs av skriftlig information för direkt repetition och fördjupning av vad som nyss förklarats. Som vanligt fortsätter eleven sedan med interaktiva övningar och quiz.

  Ordföljd
  Här får eleven först en genomgång av subjekt och predikat för att sedan arbeta med övningar i Sentence construction. En mening på svenska presenteras varefter den engelska översättningen har orden i helt fel följd. Eleven ska sedan genom att dra och släppa de enskilda orden på rätt plats få ordning på den engelska meningen. Svårighetsgraden ökar ju fler övningar eleven klarat av. Såklart avslutas även detta kapitel med en quiz!

  När du köper English Online behöver användarkoderna aktiveras för att fungera. Det gör du som lärare genom att logga in på www.nok.se/aktivera och följa instruktionerna på de kort du fått skickade till dig. Sedan är det klart för dig och eleverna att logga in och börja använda läromedlet!

  www.nok.se/englishonline

  www.nokslararportal.se/nok/eol


   

  Läs mer
 5. Genial 3 elevinspelning skolenhetslicens mp3
  Genial 3 elevinspelning skolenhetslicens mp3
  Digitalt läromedel
  5 249,00 kr
  Génial vår populära serie i franska för gymnasiet och vuxen­utbildningen Fyra allt-i-ett-böcker

  Génial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor...

  Läs mer
 6. Kom i gång! 7 Lärobok Digitalbok
  Kom i gång! 7 Lärobok Digitalbok
  Digitalt läromedel
  159,00 kr

  Kom i gång! består av tre årskursböcker och är heltäckande utifrån kursplanen i sva åk 7–9.

  Läs mer
 7. Génial 3 Allt-i-ett-bok Digitalbok, andra upplagan
  Génial 3 Allt-i-ett-bok Digitalbok, andra upplagan
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Génial är vår populära serie för franska 1-4 i gymnasiet och vuxenutbildningen. I fyra allt-i-ett böcker finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning. 

  Läs mer
 8. ABC-klubben åk 2 Arbetsbok Digitalbok ljud Diamantjakten
  ABC-klubben åk 2 Arbetsbok Digitalbok ljud Diamantjakten
  Digitalt läromedel
  179,00 kr
  Denna digitalbok används online via en personlig inloggning. Du aktiverar den med hjälp av en kod som levereras per post eller via mail. Digitalboken är sedan tillgänglig under den abonnemangsperiod du beställt efter att den aktiverats.

  Tekniska förutsättningar:
  Internet Explorer 6.0 /Firefox 1.5 eller senare.
  Flashplayer 9 eller senare.
  Framtagen för pc, mac och chroomebook.
  Androida...
  Läs mer
 9. Mål Svensk grammatik på spanska Digital u ljud
  Mål Svensk grammatik på spanska Digital u ljud
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Bearbetad och översatt svensk grammatik på 17 olika språk. Böckerna visar steg för steg hur det svenska språket är uppbyggt. 

  Läs mer
 10. Mål Svensk grammatik på arabiska Digital u ljud
  Mål Svensk grammatik på arabiska Digital u ljud
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Bearbetad och översatt svensk grammatik på 17 olika språk. Böckerna visar steg för steg hur det svenska språket är uppbyggt. 

  Läs mer
 11. ABC-klubben åk 2, Läsebok B Digital UK
  ABC-klubben åk 2, Läsebok B Digital UK
  Digitalt läromedel
  129,00 kr

  ABC-klubben är ett läromedel i svenska för FK–åk 3. Läromedlet bygger på vetenskaplig grund, har tydlig progression och ger stora möjligheter till individualisering.

  Läs mer
 12. Echo 6 Main Issues Elevbok Digitalbok
  Echo 6 Main Issues Elevbok Digitalbok
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Med Echo studerar ni viktiga samhällsfrågor utifrån fakta och fiktion. Med hjälp av informativa texter, läsvärda noveller och autentiska diskussioner runt varje ämne skapar du ett dynamiskt klassrum. Spara tid och jobba med allt serverat eller plocka det som inspirerar dig mest. Main Issues är huvudboken i serien.  

  Läs mer
 13. Echo 5 Main Issues Vocational Elevbok Digitalbok
  Echo 5 Main Issues Vocational Elevbok Digitalbok
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Med Echo studerar ni viktiga samhällsfrågor utifrån fakta och fiktion. Med hjälp av informativa texter, läsvärda noveller och autentiska diskussioner runt varje ämne skapar du ett dynamiskt klassrum. Spara tid och jobba med allt serverat eller plocka det som inspirerar dig mest. Main Issues är huvudboken i serien.  

  Läs mer
 14. Fixa litteraturen 2 Digitalbok u ljud
  Fixa litteraturen 2 Digitalbok u ljud
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Fixa litteraturen består av två böcker:
  Fixa litteraturen 1 – med fokus på motiv, stildrag och berättarteknik. För kursen Svenska 1.
  Fixa litteraturen 2 – med fokus på relationen mellan skönlitteratur och samhällsutveckling och litteraturvetenskaplig analys. För kurserna Svenska 2 och Svenska 3.

  Läs mer
 15. Kom i gång! 9 Lärobok Digitalbok
  Kom i gång! 9 Lärobok Digitalbok
  Digitalt läromedel
  159,00 kr

  Kom i gång! består av tre årskursböcker och är heltäckande utifrån kursplanen i sva åk 7–9.

  Läs mer
 16. Mål Svensk grammatik på svenska Digital u ljud
  Mål Svensk grammatik på svenska Digital u ljud
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Bearbetad och översatt svensk grammatik på 17 olika språk. Böckerna visar steg för steg hur det svenska språket är uppbyggt. 

  Läs mer
 17. Caminando 5 Lärobok Digital
  Caminando 5 Lärobok Digital
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Caminando är läromedelsserien som förmedlar kunskaper i spanska med stor autenticitet. Caminando står för trygghet och kvalitet i klassrummet och innehåller allt dina elever behöver för att lära sig spanska. 

  Läs mer
 18. ABC-klubben åk 3, Läsebok A Digital UK
  ABC-klubben åk 3, Läsebok A Digital UK
  Digitalt läromedel
  129,00 kr

  ABC-klubben är ett läromedel i svenska för FK–åk 3. Läromedlet bygger på vetenskaplig grund, har tydlig progression och ger stora möjligheter till individualisering.

  Läs mer
 19. Mål Mitt i mål Textbok Digitalbok, andra upplagan
  Mål Mitt i mål Textbok Digitalbok, andra upplagan
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Läromedel i svenska som andraspråk med intressanta texter som bjuder till diskussion, debatt och eftertanke. Passar för sfi kurs D och språkintroduktion. 

  Läs mer
 20. Dos semanas en julio 6 Allt-i-ett-bok Digitalbok
  Dos semanas en julio 6 Allt-i-ett-bok Digitalbok
  Digitalt läromedel
  159,00 kr

  Dos semanas en julio är ett innovativt och modernt basläromedel i spanska för årskurs 6-9. Spännande berättelser som löper över hela läsåret, snabbar på elevernas språkutveckling och höjer deras motivation. I årskurs 6 reser Felicia och Milo till Spanien på språkresa. De kan ingen spanska och är väldigt nervösa. Men under de två lägerveckorna lär de sig att klara sig på språket och får vänner för livet. 

  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida