2,00 kr - 579,00 kr
579,00 kr
2,00 kr

539 produkter

539 produkter

Ljudböcker - Lyrik & poesi

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Autisterna : om kvinnor på spektrat, Ljudbok
  Autisterna : om kvinnor på spektrat, Ljudbok
  Ljudbok
  123,25 kr

  Den vuxna autistiska kvinnan är en person som vår tid ännu inte känner. Ända fram till 1980-talet betraktades autism som ett tillstånd reserverat för pojkar. I filmer och tv-serier skildras den begåvade och socialt kantiga kvinnan fortfarande som en kopia av den manliga nörden, med samma intressen för datorspel, Rubiks kub och tågtidtabeller.

  Ändå finns kvinnorna, och har alltid funnits, i alla samhällsklasser och kulturer. Med sin egen autismutredning som ram gör Clara Törnvall en resa bakåt i tiden och ser sin och andras historia med nya ögon.

  Varför skrev poeten Emily Dickinson dikter om havet utan att någonsin ha sett det, varför är Underlandet så främmande för Alice, varför spelar filmstjärnan Daryl Hannah så ofta robot eller sjöjungfru, vad menade filosofen Simone Weil med att älska sig själv som en främling och varför tror tv-publiken att Greta Thunberg skojar?

  Autisterna - om kvinnor på spektrat är en personlig essä om kvinnor med högfungerande autism. Boken undersöker hur den autistiska kvinnan har tagit plats i kultur, myter och verklighet. Vem är hon, vem har hon varit och varför har hon varit osynlig så länge?

  Autisterna utspelar sig i mottagningsrum på neuropsykiatrin i Hagsätra, i kulturhistorien och vid köksbordet hemma hos helt vanliga autistiska kvinnor. Det är en ögonöppnande bok som ifrågasätter vår syn på normalitet och avvikelse och en grupp kvinnor som hittills varit osynliga i samhället.

  "Personligt, underhållande, bildande."
  M Magasin

  "Clara Törnvalls bok, en essä med avstamp i hennes egen autismutredning och dito diagnos, kastar nödvändigt ljus över den vuxna autistiska kvinnan som levt ett halvt liv med svårigheter som aldrig fått någon förklaring."

  "Törnvall svingar sig stundtals halsbrytande men samtidigt elegant mellan ämnena, zoomar in på de detaljer som är intressanta för att sedan flyga vidare till nästa tuva. Hon skriver med klarhet, stilen präglas av stringens och pedagogisk tydlighet, gör det enkelt för läsaren att lära i ett ämne som för många enbart haft stereotypa 'Rain man'-konnotationer."
  SvD

  "Välskriven och viktig blandning mellan sakprosa, intervjubok och personlig essä.
  Även om man bör undvika att hajpa autister som superhjältar visar Törnvall att normalitetsanpassningen är ett vanvettigt slöseri med kraften hos dessa vackra hjärnor.
  Dagens Nyheter

  "Clara Törnvall skriver skarpt om sina erfarenheter".
  "Ganska snart inser jag att det här är helt rätt bok för mig och andra ignoranta. Liksom för alla som lever med odiagnostiserad eller diagnostiserad autism. Och för alla anhöriga. Ja: faktiskt för alla samhällsvarelser."
  Aftonbladet

  "...en omsorgsfullt och intelligent komponerad bok som fyller ett gapande hål."

  "Törnvall är kulturjournalist av den skarpaste sorten, och gör här en stor insats dels genom att föra ett samtal med andra som befinner sig på det högfungerande autismspektrat, och dels att bilda både anhöriga, och andra neurotypiker."

  "Läsningen av Clara Törnvalls 'Autisterna' lämnar mig med en känsla av att jag äntligen fyller en del av min stora bildningslucka.

  "Den är del av ett kunskapsbygge som ytterst handlar om att få flickor och kvinnor på autismspektrat synliggjorda och uppmärksammade."
  Dagens ETC

  "Men än i dag är den vuxna autistiska kvinnan en person som det är svårt att få grepp om. Hon är vår civilisations gäckande skugga. Om henne handlar den tankeväckande boken 'Autisterna'..."
  Expressen

  Läs mer
 2. Sidenkatedralen : Och andra texter, Ljudbok
  Sidenkatedralen : Och andra texter, Ljudbok
  Ljudbok
  82,65 kr

  Efter succéerna Den blå tvålen och Husmoderns död arbetade Sara Danius med två projekt som aldrig hann färdigställas; en samlingsvolym med publicerade artiklar och essäer i skilda ämnen, samt en bok om hennes favoriter inom fotokonsten. Sidenkatedralen samlar dessa projekt i en volym. Här finns förord till nyöversatta klassiker som Madame Bovary och Gruppen, essäer om Svetlana Aleksijevitj och Selma Lagerlöf, och de sommar- och vinterprogram som talade till så många. Men också texter om banbrytande fotografer, exempelvis Lucia Moholy och Louise Dahl-Wolfe, samt texter om Svenska Akademien. Allt präglat av Sara Danius omisskännliga blandning av bildning och briljans.

  Läs mer
 3. Husmoderns död och andra texter, Ljudbok
  Husmoderns död och andra texter, Ljudbok
  Ljudbok
  82,65 kr

  Efter sin lovordade bok om den realistiska romanen, Den blå tvålen, som uppmärksammats på ett sätt som sällan skådats för ett litteraturhistoriskt verk, ger Sara Danius nu ut ett rikt urval essäer och artiklar. Essän om Bonniers kokbok och husmoderns död är redan en klassiker. Sara Danius studerar recepten om ål, hummer och hare och blixtbelyser ett stycke svensk samtidshistoria, lika lärorikt som hejdlöst underhållande. I en annan text beskriver hon sitt tonåriga möte med Sartre och existensens meningslöshet, för att i nästa stund skildra glasbruket Orrefors historia och sin farfar disponentens märkliga öde. Däremellan en skärskådan av Thomas Bernhards sätt att kursivera. Eller texter om fotograferna August Sander och Irving Penn. En utflykt till Hollywood för att besöka 1930-talets tyska kulturemigranter finns det också plats för. Och tillsammans med Tomas Tranströmer får vi vandra genom Stockholm. Därtill skriver hon om ett brett spektrum av författare, från Jane Austen och George Sand till Thomas Mann, Marcel Proust, James Joyce, Walter Benjamin, Italo Calvino, Nathalie Sarraute, Stina Aronson, Torgny Lindgren, Peter Esterhazy, Dubravka Ugresic och andra. I detta omfattande texturval blir Sara Danius originalitet och stilistiska säkerhet synliga i full bredd. Hennes sätt att ömsom lustfyllt ägna sig åt detaljer, ömsom lärt ge de stora perspektiven, är en lycka för läsaren.

  Läs mer
 4. Anteckningar om sorg, Ljudbok
  Anteckningar om sorg, Ljudbok
  Ljudbok
  58,00 kr

  Sommaren 2020 förlorade Chimamanda Ngozi Adichie sin älskade far. Sorgen överväldigade henne, och komplicerades av att den inträffade mitt under brinnande pandemi – liksom så många andra var hon strandsatt långt ifrån sin familj. I den djupt personliga essän "Anteckningar om sorg" skriver Adichie om den stora saknaden efter fadern, om sorgens väsen och om att dela upplevelsen av förlust med miljoner andra.

  Läs mer
 5. Alternativa fakta : Om kunskapen och dess fiender, Ljudbok
  Alternativa fakta : Om kunskapen och dess fiender, Ljudbok
  Ljudbok
  145,00 kr
  Finns det alternativa fakta? Är kunskap en social konstruktion? Kan något vara sant för mig men inte för dig, eller är sanning något objektivt? Åsa Wikforss, professor i teoretisk filosofi, undersöker det omdiskuterade fenomenet fakta- och kunskapsresistens från ett filosofiskt perspektiv. Hon diskuterar vad kunskap är, vilka psykologiska mekanismer som ligger bakom resistensen och hur vi kan motverka den.

  Utmärkande för den mänskliga kunskapen är att den är social: Merparten av vår kunskap får vi från andra människor. Detta gör att vi kan samla kunskap på ett sätt som inga andra djur kan, men det gör oss också sårbara för påhittade nyheter, lögner och propaganda. Hur kan vi förstärka vårt immunförsvar mot det falska och ogrundade? Och hur gör vi för att rätta felen?

  Vilken roll spelar medierna och vad kan skolan göra? Dessa frågor är inte bara av betydelse för vårt vardagsliv utan helt avgörande för en fungerande demokrati. För att besvara dem behöver vi de redskap som samtida filosofi erbjuder.
  Läs mer
 6. Den stora gåtan, Ljudbok
  Den stora gåtan, Ljudbok
  Ljudbok
  43,50 kr

  Det är alltid en stor litterär händelse när Tomas Tranströmer ger ut en ny diktsamling. I den förra, Sorgegondolen, fanns en avdelning med en för Tranströmer ny versform: haikun. Den ska enligt japansk tradition bestå av 17 stavelser, den ska innehålla en naturimpression och vara en meditation över den mänskliga existensen. Med sin komprimering och åskådlighet framstår den som självklar och helt i linje med det form- och bildspråk som Tranströmer utvecklat.Den stora gåtan består till huvuddelen av sviter med sådana korta dikter, skrivna i haikuns form; underbara koncentrat av Tranströmers samtidiga enkelhet och komplexitet.Förbryllande skogdär Gud bor utan pengar.Murarna lyste.Krypande skuggor...Vi är vilse i skogeni murklornas klan.En svartvit skataspringer envist i sick-sacktvärs över fälten.Se hur jag sittersom en uppdragen eka.Här är jag lycklig.Alléerna lunkari koppel av solstrålar.Ropade någon?

  Läs mer
 7. Tomas Tranströmer läser : 82 dikter ur 10 böcker 1954 - 1996, Ljudbok
  Tomas Tranströmer läser : 82 dikter ur 10 böcker 1954 - 1996, Ljudbok
  Ljudbok
  52,20 kr

  En unik ljudbok som innehåller det mesta av Tomas Tranströmers dikter som finns inlästa av honom själv. Inspelningarna är hämtade från olika arkiv, privata samlingar och från Sverige Radio. Urvalet och det stora arbetet med att ta fram materialet har gjorts av författaren Bengt Emil Johnson.

  Läs mer
 8. Klangen säger att friheten finns, Ljudbok
  Klangen säger att friheten finns, Ljudbok
  Ljudbok
  43,50 kr

  Rubriken på denna unika CD är hämtad ur dikten Allegro som Tomas Tranströmer också läser på skivan. Dikten tar sin utgångspunkt i en för poeten mycket vardaglig situation: han har slagit sig ner vid pianot "efter en svart dag" och spelar en Haydensonat. Klangen som frambringas beskrivs som "grön, livlig och stilla" - en kontrast till det betryckta sinnestillstånd som anas bakom uttrycket " en svart dag". Musiken - det egna musicerandet liksom aktiva lyssnandet - har alltid varit en viktig del av Tomas Tranströmers liv.

  1 Morgon och infart (ur 17 dikter), 0.40 2 Zdenko Fibich: Andante ur Stimmungen, Eindrücke und Erinnerungen op.47, 2.52 3 Federico Momou: Preludium nr 6, 5.10 4 Alexander Skrjabin: Prelude op. 9 nr 1, 3.18 5 Balakirevs dröm (ur Hemligheter på vägen), 2.59 6 C-dur (ur Den halvfärdiga himlen), 1.04 7 Allegro (ur Den halvfärdiga himlen), 1.01 8 Manuel Ponce: Preludium, 3.00 9 Manuel Ponce: Fuga, 4.02 10 En konstnär i norr (ur Klanger och spår), 1.43 11 Östersjöar V (ur Östersjöar), 5.41 12 Frank Bridge: At Dawn, 4.57 13 frank Bridge: A Vigil, 2.41 14 Schubertiana (ur Sanningsbarriären), 4.47 15 Werner Wolf Glaser: Präludium (tillägnad Tomas Tranströmer), 2.41 16 Maurice Karkoff: Fantasy on a Fantasy (tillägnad Tomas Tranströmer), 7.58 17 Introduktion till Sorgegondol nr 2, 1.20 18 Sorgegondol nr 2 (ur Sorgegondolen), 4.35 19 Lennart Hedwall: Pastorale (tillägnad Tomas Tranströmer), 2.43 20 Arne Mellnäs: Nocturne ostinatisorhytmique (tillägnad Tomas Tranströmer), 1.52 21 Erland von Knoch: Nocturnal Etude, 4.07

  Läs mer
 9. Sad Life, Ljudbok
  Sad Life, Ljudbok
  Ljudbok
  94,25 kr

  Sad Life är en diktsamling om kärlek, sex, droger, och barnfria veckor. Ett mixtape med episka dikter befolkade av mytologiska väsen, poetens vänner, älskare, och fria fantasier.

  Det är ömt, brutalt, roligt, sorgligt, smutsigt och djupt feministiskt.

  Jenny Högström är född 1974 och arbetar som författare, översättare och litteraturkritiker. Sad Life är hennes tredje bok.

  Här i uppläsning av Jenny själv.

  Läs mer
 10. Doktorns specialguide för mindre ångest och bättre sömn, Ljudbok
  Doktorns specialguide för mindre ångest och bättre sömn, Ljudbok
  Ljudbok
  130,50 kr

  Ljudboken har producerats i samråd med leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

  Känner du dig ofta stressad eller orolig?

  Även om en liten dos stress faktiskt är bra för dig, kan det ha en negativ effekt på din hälsa att vara konstant stressad eller orolig.

  Stress kan orsaka högt blodtryck, trötthet, sömnlöshet, fetma och hjärtsjukdomar. Det har också kopplats till ett försvagat immunförsvar och en ökad risk att utveckla diabetes.

  Vår moderna värld gör att vi alla har att leva med en viss grad av stress och ångest. Många av oss får även brottas med sömnproblem. I slutänden kan vissa även hamna i utbrändhet eller depression.

  Tänk om jag säger till dig att det finns ett sätt att släppa spänningar så att du kan känna dig mindre stressad på några minuter? Det är 100 % gratis, kräver ingen extra utrustning och är helt oberoende av var du vistas.

  Alltmer forskning visar att om vi ägnar några minuter, varje dag, åt att rikta fokus på våra andetag (vi tar cirka 25 000 andetag per dygn) och medvetet djup-andas så kan vi motverka en rad hälsoproblem.

  Oavsett om du lever med ett ångestsyndrom eller bara upplever ångestkänslor ibland, finns det andningsövningar som kan hjälpa dig att hitta lindring.

  Sömnlöshet är ett vanligt problem. Du kan ha svårt att somna eller sova, eller så kan du vakna för tidigt och inte kunna somna om. Andningsövningar kan hjälpa dig att slappna av och sova bättre hela natten. Och en god sömn minskar stressen i ditt liv.

  Det finns olika variationer och metoder kring andningsövningar men grundprincipen än densamma hos dem alla. Det handlar om att följa en reglerad, långsam andning och ett visst mönster. Och det krävs bara 5 – 10 minuter om dagen.

  Det låter kanske för bra för att vara sant, men det är andningens gåva till oss. Svaret finns bokstavligen precis under näsan på oss!

  Medveten andning – att i praktiken bli medveten om vår andning, och sedan aktivt ändra sin naturliga rytm för specifika ändamål – har vunnit stor popularitet världen över under senare år, på grund av dess tillgänglighet och effektivitet.

  I boken går vi igenom 5 olika andningstekniker steg för steg. Du behöver bara slappna av, lyssna och andas enligt instruktionerna. När du lärt dig dom olika teknikerna kan du välja en eller flera av dem och sen gå över till praktisk tillämpning i din vardag.

  Om du övar medveten andning tillräckligt ofta kommer hjärnan att skifta till denna hälsosammare form av andning även i din omedvetna andning.

  US Navy SEALS är bland dem som har regelbundna medvetna andningsövningar med en av metoderna i boken.

  Förbättrad andningsteknik ger följande psykiska fördelar:

  - Andningen lindrar stress, oro, ångest, trötthet, ilska, frustration, depression och nedstämdhet.
  - Andningen hjälper dig att somna.
  - Andningen förbättrar ditt känslomässiga välbefinnande.
  - Andningen hjälper dig att snabbt komma ner i varv.
  Läs mer
 11. Visdomshinder och visdomsnycklar – 24 saker att ha koll på om du vill vara klok , Ljudbok
  Visdomshinder och visdomsnycklar – 24 saker att ha koll på om du vill vara klok , Ljudbok
  Ljudbok
  130,50 kr

  Att vara klok är inte alltid så lätt, det kan nog de flesta hålla med om. Och många gånger är det du själv som sätter upp hinder genom att "tänka fel” eller tro att du inte klarar av någonting. Tulsa Jansson ger här exempel på visdomshinder som kan stå i vägen för dig, men också visdomsnycklar – tips för att förhoppningsvis bli lite klokare.

  Tulsa Jansson är filosof och filosofisk praktiker. Sedan 2011 driver hon företaget Philosophy at Work, där hon utbildar organisationer i filosoferandets konst. Hon är också grundare av och ordförande i Svenska Sällskapet För Filosofisk Praxis.

  Läs mer
 12. Den här diktsamlingen ges ut i samarbete med, Ljudbok
  Den här diktsamlingen ges ut i samarbete med, Ljudbok
  Ljudbok
  56,55 kr

  Hur fri kan konsten vara om den finansieras av näringslivet? Fenomenet kultursponsring och dess konsekvenser väcker frågor och starka känslor. Denna diktsamling är sponsrad och gör inget för att dölja det. Författarna tar inte ställning, det överlåts till läsaren.

  Med en blandning av absurd humor, tragik och djupaste allvar har lösryckta meningar och citat från mängder av olika reklamtexter fogats samman till dikter med helt nya innebörder.

  Fredrik Ahlfors har utgivit flera skönlitterära böcker, bland annat tre romaner där den senaste Remington utkom 2020. Han är också författare av fackböcker. Vid sidan om författarskapet är han verksam som röntgenläkare.

  Björn Wickenberg har utkommit med flera diktsamlingar, den senaste Kan poeter bo i vanliga villakvarter?/Världseländet genom solglasögonen (dubbeldiktsamling) 2020. Han arbetar som gymnasielärare i Helsingborg. 

  Läs mer
 13. En gång drar regnet in över land, Ljudbok
  En gång drar regnet in över land, Ljudbok
  Ljudbok
  71,05 kr

  En gång drar regnet in över land är en prosalyrisk skildring av vattnets kretslopp och samtidigt en existentiell berättelse om att bli sin egen men ändå känna samhörighet med allt. Vågornas stadiga rytm pulserar genom varje versrad. Här finns alla vattnets former, från regnet som faller över allt och alla, över den ogästvänliga isen, till den lilla bäcken som trotsar vattenmassorna: ”När slagregnet står över slätten som spön. / Och jag ska bli jag. Strömmande, stark.”

  Clara Bolmsjö är född 1976 och bosatt i Skåne. Hennes debutdiktsamling Jordkropp nominerades till Katapultpriset 2018. Bolmsjö är även verksam som socionom och skrivpedagog.

  Läs mer
 14. Världens kortaste antologi, Ljudbok
  Världens kortaste antologi, Ljudbok
  Ljudbok
  42,05 kr

  Svavel nr 13. Fjorton opublicerade dikter av fjorton svenska författare i världens kortaste antologi. Uppläsare: Susanna Ahlfors.

  Svavel är en sextonsidig skriftserie innehållande koncentrerad och högklassig litteratur.

  Läs mer
 15. Chakrabalansering, Ljudbok
  Chakrabalansering, Ljudbok
  Ljudbok
  143,55 kr
  Guidad meditation: Chakrabalansering.
  Denna guidade meditation hjälper dig att balansera upp ditt chakrasystem.

  Kia Temmes har en stark önskan till att hjälpa andra att växa och nå insikter inom personligutveckling. Hon föreläser och har lång erfarenhet av att jobba med grupper och hon guidar hypnos, regression och meditation i grupp och enskilt.

  Text och bild är skapat av Kia Temmes
  Läs mer
 16. Fokus och Skärpa, Ljudbok
  Fokus och Skärpa, Ljudbok
  Ljudbok
  143,55 kr
  Guidad meditation: Fokus och skärpa.
  Denna korta guidade meditation är skapad för att användas närhelst och varsomhelst som du känner att du behöver hjälp att hitta tillbaka till din fokus.
  Till exempel inför ett möte,prov,ett samtal eller en träff.

  Kia Temmes har en stark önskan till att hjälpa andra att växa och nå insikter inom personligutveckling. Hon föreläser och har lång erfarenhet av att jobba med grupper och hon guidar hypnos, regression och meditation i grupp och enskilt.

  Text och bild är skapat av Kia Temmes
  Läs mer
 17. Nervsystemet - meditation, Ljudbok
  Nervsystemet - meditation, Ljudbok
  Ljudbok
  143,55 kr

  NERVSYSTEMET- Förbättra samarbetet mellan kroppens alla system 

  Upplev Jörgen Tranbergs vägledda meditationer som bygger broar mellan naturvetenskaplig forskning och uråldrig visdom. 

  Lägg eller sätt dig så bekvämt som möjligt och ge dig själv en resa vägledd av Jörgen Tranberg, för att påbörja och fullfölja fysisk, mental och psykisk hälsa. 

  Denna meditation grundar sig på naturvetenskap, psykologi och forskning och uråldring visdom. 
  Framtagen för ett terapeutiskt helande syfte. 

  Jörgen Tranberg är komplementärmedicinsk terapeut och har i 30 år behandlat hundratusentals människor.? 
  Han är även en erkänd föreläsare och utbildare i USA och Europa med Naturopathic Doctor ( N.D ) med examen i USA.? 

  Meditationer i serien: 

  Bygga broar mellan naturvetenskaplig forskning och uråldrig visdom 

  Vägledd meditation? 

  NERVSYSTEMET- Förbättra samarbetet mellan kroppens alla system 

  Vägledd meditation? 

  CELLERNAS kraftfält -kommunicerar med allt i oss och runt oss 

  Vägledd meditation? 

  HJÄRTATS elektromagnetiska fält-Hjälper kroppen till självläkning? 

  Vägledd meditation 

  Få tillgång till UNIVERSUMS kraftfält - Som kan hjälpa dig att heala obalanser på fysisk, metal, känslomässig och andlig nivå 

  Dessa meditationer i denna serie, är otroligt starka verktyg för att fördjupa förståelsen av hjärtfältets påverkan på vår verklighet. De har både läkande, avstressande och harmonierande verkan.? 

  Varje meditation är sessioner och bygger på ett unikt samspel mellan den emotionella och den fysiska kroppen, båda är lika viktiga för att du ska finna en balans och leva ett friskt liv. 

  Forskningen visar att ett hälsosamt nervsystem möjliggörs i samband med meditation. 

  Denna vägledda meditation innehåller Alfavågor: 

  Avslappning -Visualisering -Kreativitet 

  När du tillåter dig att vara avslappnad, lugnar hjärnans aktivitet ner sig från det snabba Beta-mönstret till de mjukare Alfa-vågorna.? 

  Ditt medvetande expanderar.? 

  Ny kreativ energi sätter igång att flöda.? 

  Rädslor försvinner. Du upplever en befriande känsla av frid och välmående.? 

  Inom ?brainwaves teknologier ?är Alfa-träning den mest rekommenderade behandlingen mot stress.? 

  Alfa-tillståndet hjälper dig att komma åt din kreativitet och är utmärkt för att lösa problem, komma på nya ideer och ett bra tillstånd för kreativ visualisering.? 

  I Alfa-tillstånd når du djupt ner i avslappning, vilket är mycket betydelsefullt för din hälsa och ditt välbefinnande. Alfa-vågor finns inom intervallet 7-12 Hz. 

  Meditationerna är skapta för att bringa hälsa och harmoni och är alltid närvarande hos varje person och arbetar holistiskt utifrån varje unik situation och obalans. 

  Meditationstid: 29.21 min 

  Läs mer
 18. Bortom tid och rum, guidad meditation., Ljudbok
  Bortom tid och rum, guidad meditation., Ljudbok
  Ljudbok
  143,55 kr
  Bortom tid och rum, guidad meditation.

  Kia guidar dig till en plats där allt redan finns, till en plats där du ges möjlighet att skapa och transformera vad du vill, och mer därtill.
  Kia guidar dig till en plats bortom tid och rum, bortom den fysiska världen och materian.
  Kia är bland mycket annat Multidimensionell Mentor och Spirituell Coach. Hon har skrivit och producerat flertalet både guidade meditationer och guidade godnattsagor för barn. Hon har lång erfarenhet av att jobba med människor i både grupp och individuellt. 

  Författare: Kia Temmes
  Inläsare: Kia Temmes
  Läs mer
 19. FAN VAD BRA JAG ÄR- Mentala kraften, Ljudbok
  FAN VAD BRA JAG ÄR- Mentala kraften, Ljudbok
  Ljudbok
  143,55 kr

  Den mentala kraften spelar stor roll! Det kommer alltid finnas hinder i vägen. Frågan är hur du tar dig runt dem. Det kommer alltid dyka upp utmaningar. Frågan är hur du löser dem. Det kommer ständigt dyka upp genvägar. Frågan är vilken väg du prioriterar att gå.
  Den mentala kraften styr dig, dina känslor och ditt agerande. Starta dagen starkt… Starta dagen med ”FAN VAD BRA JAG ÄR” och skapa en magisk start på dagen.. 

  Lyssna dagligen och boosta din mentala kraft!

  Mitt namn är Jannika Larsson och jaq arbetar som personlig tränare. Jag driver Fight Your Fight AB, ett företag jag grundat för att hjälpa andra nå sina individuella mål och uppnå en hälsosammare livsstil. Fight Your Fight står för att du ska äga din egen fight och bekämpa den utefter dina egna förutsättningar och inte utefter någon annans, tycke eller tankar. 

  Hemsida:www.jannikalarsson.se

  Facebook: Jannika Larsson

  Instagram:jannikalarsson.se

  Mail: fightyourfightsweden@gmail.com

  Läs mer
 20. Solguden Ra - kanaliserat budskap och meditation, Ljudbok
  Solguden Ra - kanaliserat budskap och meditation, Ljudbok
  Ljudbok
  143,55 kr

  Kia kanaliserar ett budskap och en guidad meditation från Solguden Ra med syfte att väcka dina minnen och connecta med ditt sanna jag. 

  Kia brinner för att se människor växa och utvecklas. Hon föreläser och vloggar om en mängd olika ämnen inom personlig och andlig utveckling på sin Youtubekanal. Hon har lång erfarenhet av att guida både grupper och individuellt i meditationer och regressioner. 

   

  Text, kanalisering och inläsning: Kia Temmes 

  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida