225,00 kr - 226,00 kr
226,00 kr
225,00 kr

1 produkter

1 produkter

Digitala läromedel datorkunskap & programmering
Här hittar du alla digtala läromedel inom datalitteratur. Vi samarbetar med ett stort antal olika förlag & distributörer. Ta del av vårt stora sortiment idag!

Digitala läromedel datorkunskap & programmering

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Programmering 1 C# Digital
  Programmering 1 C# Digital
  Digitalt läromedel
  225,75 kr

  Programmering 1 C# Digital omfattar det centrala innehållet för Programmering 1. I läromedlet finns tydliga videogenomgångar i programmeringsspråket C#.

  Prova digitala läromedel 30 dagar
  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida

Digitala läromedel inom IT

Letar du efter digitala läromedel inom datorkunskap och programmering så har du hittat rätt. Nedan listar vi de läromedel som vi erbjuder inom detta område för grundskola, gymnasiet och högskolan.

Vi säljer digitala läromedel inom dessa ämnen och de finns i flera olika varianter. Det finns många fördelar med digitala läromedel men vi anser att en av de viktigaste är att det går att individanpassa inlärningen mycket lättare än med fysiska böcker. Alla människor är olika och lär sig bäst på olika sätt. Ett digitalt läromedel inom datorkunskap och programmering ger dig bra förutsättningar för att lyckas med dina studier. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!