Laddar ...

Wings 7 Lärarhandledning Webb

av Kevin Frato , Anna Cederwall , Susanna Rinnesjö , Mary Glover , Richard Glover , Bo Hedberg , Per Malmberg
Digitalt läromedel

Denna licens är endast för lärare!

Om du inte är registrerad lärare hos Gleerups behöver du efter genomfört köp skicka kopia på din lärarlegitiomation till [email protected] Efter vi har granskat får du tillång till licensen.

Är du elev behöver du istället köpa elev-versionen. Kontakta kundtjänst om du behöver hjäp att hitta rätt licens för dig.

Läs mer
610,75 kr
I Lager
Skickas direkt via e-post
Mer information:
Isbn9789127444027
FörlagNatur & Kultur Digital
Publiceringsdatum15 aug. 2015
TypOnlineprodukt
UtbildningsnivåGrundskola 6-9
SpråkSvenska
SerieWings
Längd220 sidor
Författare Kevin Frato, Anna Cederwall, Susanna Rinnesjö, Mary Glover, Richard Glover, Bo Hedberg, Per Malmberg
Skriv din egen recension
Du recenserar:Wings 7 Lärarhandledning Webb
Om Wings åk 7

Wings är engelskläromedlet som utgår från individen. Varje bok är indelad i teman med texter och uppgifter i olika svårighetsgrader vilket gör att du kan anpassa undervisningen efter elevens behov.

Textbook

Inom varje tema i Wings möter eleverna olika texttyper som biografier, insändare, instruktioner, recensioner, reportage, samt utdrag ur skönlitterära ungdomsböcker. Efter varje text finns en hänvisning till vilka uppgifter i Workbook som är lämpliga att arbeta med. I slutet av varje temaområde finns förslag på två examinationsuppgifter, Final Assignments, där eleven får visa vad den har lärt sig under arbetet med temat.

Eleverna får tillgång till inspelningarna av bokens texter samt hörövningarna via en kod i böckerna. De får även tillgång till dessa ljudfiler på nok.se/extramaterial.

Workbook

I övningsboken får eleverna träna på strategier för att läsa, lyssna och samtala. Hörövningarna, med röster från olika länder, tränar både generell och detaljerad förståelse. I flera av bokens uppgifter uppmanas eleverna till att söka och kritiskt granska information på nätet. I de interaktiva webbövningarna kan de träna på ordförråd, fraser samt grammatik och få omedelbar feedback.

Licenstid: 365 dagar
© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430