Vykortstavlan: En kriminalgåta, E-bok

av Per-Martin Hedström
E-bok
Skickas direkt via e-post

Bror Stenson är en ung konsult som är på väg till sitt första uppdrag som projektledare ute hos Medella, ett framgångsrikt nytt företag.
Han har fått i uppdrag att föra in ett kunddatasystem för att hålla kolla på försäljningsaktiviteter hos befintliga och nya kunder.
Men det uppstår problem. Säljchefen kommer inte till mötet som avtalat och verkar ha försvunnit. Varken företag eller familj vet var han är.
Polisen kopplas in och enda ledtråden till den försvunne säljchefen är en stor vykortstavla hemma hos hans sambo.
Bror kastas dessutom in som tillförordnad ekonomichef. Ytterligare ett försvinnande och märkliga fakturor, nu i London, skapar problem med företagets kvartalsbokslut.
Allt fler märkliga fakta kommer i dagen och efter hand arbetar Bror lika mycket som privatdetektiv som konsult. Tillsammans med kriminalinspektör Eva Lind står han till slut inför en knepig kriminalgåta som får en rafflande upplösning.

Jag heter Per-Martin Hedström och är i grunden tekniker som arbetat på ett stort antal företag i många olika befattningar under min yrkeskarriär. Många händelser, egenupplevda och återberättade, vill jag berätta om i formen av en kriminalroman.

SKU 9789177850885

Mer information:

Isbn 9789177850885
Förlag Books on Demand
Utgivningsdatum 18 sep. 2017
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Per-Martin Hedström