Visioner som blir av

Visioner som blir av

av Sara Ingvarsson
Digitalt läromedel
Kräver internetuppkoppling
Skickas direkt via e-post

Fantastiska visioner som aldrig blir genomförda, eller små förändringar varje dag? En arbetsdag innehåller ofta en strid ström av aktiviteter; mejl, telefonsamtal, möten och andra uppgifter. Men vad händer med de långsiktiga frågorna? Hur går det med utvecklingen av strategin för att möta framtida utmaningar? När ska du arbeta med att ta fram nya tjänster och produkter? Här kan du läsa mer om kursen

Offertförfrågan
Är ni flera som vill gå kursen? Vi erbjuder olika paketlösningar. 
Skicka offertförfrågan

Avdelare med linje (medelavstånd)
Kontakt Kundservice
Avdelare med linje (medelavstånd)

 

SKU 9789127823822

Beskrivning / Visioner som blir av

Fantastiska visioner som aldrig blir genomförda, eller små förändringar varje dag? 

En arbetsdag innehåller ofta en strid ström av aktiviteter; mejl, telefonsamtal, möten och andra uppgifter. Men vad händer med de långsiktiga frågorna? Hur går det med utvecklingen av strategin för att möta framtida utmaningar? När ska du arbeta med att ta fram nya tjänster och produkter?

Välkommen till en kurs om strategi och långsiktiga frågor. Sara Ingvarsson, organisationskonsult och leg. psykolog, ger dig verktyg som gör det lättare för dig att fokusera på de mer långsiktiga frågorna, utan att det ska behöva bli ett nytt betungande krav.

Kursen bygger på inlärningspsykologi och organizational behavior management, OBM, det vill säga forskningsbaserad kunskap om hur vi människor fungerar på arbetet: vad som motiverar oss - och inte - samt hur förändringar kan genomföras och arbete bedrivas på ett effektivt och mänskligt sätt.

Läs mer om kursen på nok.se/visionersomblirav

Licenstid: 12 månader

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta therese.pietila@nok.se, kund- och säljansvarig

Mer information:

Isbn 9789127823822
Licenstid 12 månader
Förlag Natur & Kultur Digital
Utgivningsdatum 20 juli 2018
Typ Onlineprodukt
Språk Svenska
Författare Sara Ingvarsson