Vinterströmmen

av Kamilla Oresvärd
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
SKU 9789178358120

Beskrivning / Vinterströmmen

Vad döljer Mona?

En styckad man hittas i vattnet nedanför ruinerna av det gamla pappersbruket i Vargön. Allt som kan identifiera offret har noga avlägsnats från kroppen, förutom en detalj som gör att Mona Schiller tror sig veta vem han är. Om hon har rätt är alla i hennes närhet i fara, men om Mona berättar för polisen blir hon tvungen att avslöja den hemlighet hon bär på.

Vinterströmmen är den tredje fristående delen i serien om Vargön, där vi får möta storslagen natur, gåtfulla mysterier och udda karaktärer i trakterna kring det gamla brukssamhället. I centrum står femtiosexåriga Mona Schiller, en orädd och stark kvinna som löser andras brott men döljer egna mörka hemligheter.

Andra böcker i serien: Brudslöjan (2019) och Älvdansen (2019).  

KAMILLA ORESVÄRD är uppväxt i Vänersborg men bor sedan måna år tillbaka i Göteborg. Hon har en bakgrund som kommunikationschef men är numera författare på heltid. Hon har tidigare skrivit tre lovordade kriminalromaner om Göteborgspolisen Stina Seger: Minnesbäraren (2015), Jägaren (2017) och Råttfångaren (2018). Dessa följdes upp av Vargönserien, som utspelar sig i trakterna där Kamilla växte upp.    

"En riktigt bra deckare!" Dast Magazine 

"Jag kunde ju inte sluta läsa! Så spännande var det." Bengt Eriksson, Deckarlogg     

"Kamilla Oresvärd är ett namn att lägga på minnet." Femina     

"En svensk deckare i toppklass." Biulas Books     

Mer information:

Isbn 9789178358120
Förlag Bokfabriken
Utgivningsdatum 16 aug. 2021
Typ Bok
Format Pocket
Språk Svenska
Serie Vargön
Antal sidor 329
Författare Kamilla Oresvärd