Laddar ...
Svensk fältflora

Svensk fältflora

Möten med jättar : de stora träden berättar

Möten med jättar : de stora träden berättar

Växthus och uterum

219,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789176610589
Förlag Massolit förlag
Publiceringsdatum 9 mars 2016
Media format Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Längd 94 sidor
Författare Eva Robild
Designed by Arvidsson, Camilla
Fotograf Persson, Göran
Alternativa produkter
av Eva Robild
Bok

Växthus och uterum rymmer massor av drömmar. De kan handla om solmogna tomater, dignande vindruvsklasar eller om att du vill inviga barnen i odlandets mysterier.

Det finns växthus för alla slags trädgårdar, men för att ditt växthus ska bli precis som du vill ha det är det nödvändigt att ha en del praktiska kunskaper såväl om husets tekniska detaljer som om odling i växthusets speciella miljö. Vägen dit behöver inte alls vara svår eller komplicerad. I Växthus och uterum berättar Eva Robild hur ditt växthus kan bli en plats både för kreativt arbete och för rofylld avkoppling året om.

Den nya bokserien Gröna Fingrar visar att vem som helst med enkla medel kan skapa en lustfylld trädgård. Varje bok behandlar ett begränsat ämne. De två första böckerna, Beskära träd och buskar samt Växthus och uterum, följs våren 2014 av Odla i pallkrage samt Perenner. Gemensamt för alla titlarna är att basfakta kombineras med idérikedom och vackra bilder som förstärker känslan av att alla som vill kan få gröna fingrar och förverkliga sina trädgårdsdrömmar.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Växthus och uterum