Vardagens Dramatik - en bok om arbetslivets psykologi, E-bok

av Catharina Nasenius
E-bok
Skickas direkt via e-post

Catharina Nasenius förklarar att den psykologiska kunskap som boken förmedlar står över trender och decennier. Idag, i vårt kunskapsbaserade arbetsliv, är det en nödvändighet att ha tillgång till psykologisk insikt för att lyckas med sin kommunikation och nå framgång.
Vardagens Dramatik kom ut i sin första version redan 1986. Den är ännu aktuellare idag. Hur kan det komma sig? Catharina Nasenius förklarar att den psykologiska kunskap som boken förmedlar står över trender och decennier. Idag, i vårt kunskapsbaserade arbetsliv, är det en nödvändighet att ha tillgång till psykologisk insikt för att lyckas med sin kommunikation och nå framgång. Kommunikation handlar lika mycket om ett samspel mellan individer som ett inre fördjupat samtal med sig själv. Boken är en mental verktygslåda att använda sig av i vardagen.
I boken varvar Catharina grundläggande psykologiska teorier med erfarenheter och talande exempel från sitt mångåriga arbete som konsult. Vardagens Dramatik AB är också namnet på det framgångsrika utbildnings- och konsultföretag som Catharina Nasenius är VD för. Verksamheten bedrivs både i Sverige och internationellt. vardagensdramatik.se

Catharina har också skrivit boken "Det är först när du stannar upp som du är på väg" en bearbetning av den tidigare utgivna "Getingboet".

SKU 9789198118209

Mer information:

Isbn 9789198118209
Förlag Lingxin förlag
Utgivningsdatum 23 sep. 2013
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Catharina Nasenius
Cover design Magnus Jonason
Illustratör Ann Forslind