Vampyr-varning

av Anna Holmström Degerman
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Snart är det Halloween och Jonas berättar en riktigt läskig vampyrsaga i klassen. Titti gillar inte det, vampyrberättelser känns för skrämmande. Men värre än vampyrberättelser i klassrummet eller låtsasvampyrer blir det när en vampyr flyttar in i huset där Titti bor. Jonas och Irma hjälper Titta att kolla upp saken och skydda sig och sin familj mot vampyren.

SKU 9789172996960

Beskrivning / Vampyr-varning

Snart är det Halloween och Jonas berättar en riktigt läskig vampyrsaga i klassen. Titti gillar inte det, vampyrberättelser känns för skrämmande. Titti vill inte heller klä ut sig till vampyr utan hellre till Bamse, det är inte så farligt. Men värre än vampyrberättelser i klassrummet eller låtsasvampyrer blir det när en vampyr flyttar in i huset där Titti bor. Jonas och Irma hjälper Titta att kolla upp saken och skydda sig och sin familj mot vampyren.
En fartfylld berättelse, full av humor, för barn som har börjat läsa själv eller som gillar att någon läser för dem. Christel Rönns livfulla illustrationer kompletterar berättelsen på ett utmärkt sätt.

Mer information:

Isbn 9789172996960
Förlag Opal
Utgivningsdatum 29 sep. 2014
Typ Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Age group 6-9 år
Språk Svenska
Serie Vampyrvarning
Antal sidor 77
Författare Anna Holmström Degerman
Illustratör Rönns, Christel