Valerie och Djävulen, Ljudbok

av Niki Loong
Ljudbok
Skickas direkt via e-post

När Mina var ung studerade hon i Paris. Det var en tid i hennes liv när ungdomen kändes oändlig och allting var möjligt. Men trots att de parisiska dagarna lagts till minnet som några av de bästa i Minas liv, har hon svårt att glömma sin bästa vän Etienne, eller hennes älskare Roger som var polis. Hon kan heller aldrig glömma det som hände honom och hans familj. Eller hans fru Valerie som påstod sig ha blivit våldtagen av djävulen, ett övergrepp som resulterat i ett barn...

Mina minns de gula ögonen och den isande ondskan som en gång förföljde henne. Hon minns den ondskefulla pojken som inte stod ut med sina föräldrar och som var en mästare på att dölja sina många illdåd. René som var djävulens avkomma och som var satt i världen för att sprida sin ondska.

Trots att det har gått flera år sedan traumat kan Mina fortfarande inte riktigt förstå vad det var som faktiskt hände. Och om det verkligen hände. Inte kan det väl vara så att djävulen finns på riktigt?

Niki Loong är en svensk författare och konstnär. Hon har skrivit böcker inom en rad olika genrer, bland annat mysdeckare och barn- och ungdomsböcker.

SKU 9788726623321

Mer information:

Isbn 9788726623321
Förlag Saga Egmont
Utgivningsdatum 19 aug. 2020
Typ Ljudbok
Format Mp3 - korta avsnitt
Mp3 - en fil
Språk Svenska
Serie Mina Flanagan
Längd 02:34:00
Författare Niki Loong
Read by Elin Mohede