Laddar ...
Flykt undan Mörkret

Flykt undan Mörkret

Skärvor ur det förflutna

Skärvor ur det förflutna

Under ytan

144,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789187987373
Förlag Åskfågeln
Publiceringsdatum 29 mars 2018
Media format Bok
Format Häftad
Upplaga 2
Språk Svenska
Serie Ensamma Vargen Rollspelet
Längd 36 sidor
Författare August Hahn
Designed by Gillbring, Anders
Illustratör Thelin, Lukas, Mattioli, Francesco
Översättare Andersson, Joakim
Recensioner Speltidningen Fenix gjorde en recension av den första utgåvan av Under Ytan i nr 3, 2015. Recensen...
Alternativa produkter
av August Hahn
Bok

En hemsk sjukdom har härjar på Kirlundinöarna. Läget är så allvarligt att ögruppen har satts i karantän, trots att desperata människor försöker fly därifrån. Deras enda hopp står till den räddningsaktion där hjältarna ingår. Kaikrigare och örtväktare från Bautar riskerar liv och hälsa för att lösa mysteriet och lindra lidandet. Hela världens öde vilar på hur väl hjältarna lyckas.

Rollspel är ett unikt och interaktivt sätt att berätta historier tillsammans med sina vänner. Under Ytan är gjort så att den som har rollspelet Ensamma Vargen kan ta upp äventyret och börja spela direkt. Det är speciellt framtaget för de som vill prova vad rollspel är, och kunna spela sig igenom ett stämningsfullt äventyr på mindre än två timmar. Tack vare de lösa arken med kartor och färdiga hjältar är det också utmärkt för den som vill visa upp vad rollspel är, till exempel genom att anordna demospel.

Reglerna i Ensamma Vargen är så lätta att yngre och ovana spelare kan komma igång och spela direkt. Samtidigt finns det en hel spelvärld att utforska, med massor av spännande och stämningsfulla detaljer tack vare att de spelböcker som utspelar sig här. Mest kända är Joe Devers soloäventyr (där du läser och spelar en bok samtidigt) om Ensamma Vargen, den siste av Kais krigarmunkar. Du hittar även en massa godbitar i allt rollspelsmaterial spelförlaget Åskfågeln ger ut till Ensamma Vargen

Detta rollspelsäventyr innehåller ett klamrat 20-sidigt häfte i fyrfärgstryck samt lösa ark, med fyra kartor och sex hjältar som kan användas för den som aldrig spelat Ensamma Vargen förut (och vill kunna välja bland färdiga rollpersoner, istället för att göra en egen först). Alla hjältar är krigarmunkar vid Kai-klostret.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Under ytan