Tredje riket, Ljudbok

av Allt om Historia
Ljudbok
Skickas direkt via e-post

Namnet Adolf Hitler väcker – även ett halvt århundrade efter Tredje rikets fall – fortfarande avsky, förakt och förundran. För hur kunde en okänd amatörmålare förföra ett helt folk? Hur kunde han av ett obetydligt parti med 55 medlemmar skapa en massrörelse på flera miljoner? I denna ljudbok får du svaret.

Här får du historien om hur tulltjänstemannens son från österrikiska Braunau byggde upp den nazistiska rörelsen och sedan hjärntvättade tyskarna för att förverkliga alla sina groteska visioner. Med fruktan och med våld. Med iskall cynism. Och inte minst med en oratorisk talang utöver det vanliga. Sanningen om det nazistiska Tyskland är dock betydligt mer än historien om en enskild mans förvridna hjärna. Det är historien om en hel befolkning, som lät sig förföras att blunda för mord och förföljelser och i slutänden beredvilligt följde sin Führer ut i historiens brutalaste och mest förödande krig.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.

SKU 9788726382563

Mer information:

Isbn 9788726382563
Förlag Saga Egmont
Utgivningsdatum 7 apr. 2020
Typ Ljudbok
Format Mp3 - korta avsnitt
Mp3 - en fil
Språk Svenska
Serie Historiens vändpunkter
Längd 04:40:55
Författare Allt om Historia
Read by Håkan Mohede