Tre gånger så mycket kärlek

av Marita Conlon-McKenna
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
SKU 9789113111766

Beskrivning / Tre gånger så mycket kärlek

Tre systrar samlas vid sin mammas sjukbädd. Tre vitt skilda personligheter och öden: Vackra Moya, som alltid varit föremål för andras beundran och vetat hur hon ska få det hon vill ha. Ambitiösa Kate, som försökt göra rätt för sig och arbetat hårt, till och med på bekostnad av sitt eget privatliv. Vilda Romy, lillasystern och rebellen som aldrig velat passa in och valt att gå sin egen väg i livet.

Sedan uppväxten har systrarna Dillon gått skilda vägar. Moya har gett upp sina drömmar och mål för att leva som hemmafru i London, medan ensamstående mamman Kate har lagt jakten på kärleken åt sidan för att istället prioritera dottern och karriären i Dublin. Romy däremot lever ett rastlöst, kringflackande liv, plågad av sitt förflutna. Men allt förändras en dag när deras mamma hamnar på sjukhus och de kallas tillbaka till hemstaden Rossmore i Irland och till sitt barndomshem, stenhuset vid Irländska sjön. Det är en återkomst som får många minnen, hemligheter och gammal rivalitet att komma upp till ytan, och som tvingar systrarna att se sanningen i vitögat. Kan de komma över det som hänt och hitta tillbaka till varandra?

Tre gånger så mycket kärlek är en gripande roman om livets glädjeämnen och sorger, som visar kärlekens läkande kraft och hur starka familjeband kan vara.

Mer information:

Isbn 9789113111766
Förlag Norstedts
Utgivningsdatum 11 nov. 2021
Typ Bok
Format Pocket
Upplaga 1
Språk Svenska
Original language en
Antal sidor 360
Författare Marita Conlon-McKenna
Formgivare Graves, Emma
Översättning Jernberg, Ingela