Tomtefar tar jullov

av Mauri Kunnas
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Har du nånsin undrat vad tomtefar gör när alla julklapparna delats ut?  Jo, då inleder tomtarna sin välförtjänta semester! Fjällets invånare älskar sina traditioner, men det viktigaste är att vara tillsammans, ha det trevligt och koppla av. Men att koppla av är inte så lätt för alla ...  Mauri Kunnas illustrerar den magiska julstämningen bättre än någon annan.

SKU 9789523334021

Beskrivning / Tomtefar tar jullov

Har du nånsin grubblat över vad tomtefar och tomtenissarna gör när alla julklapparna delats ut och julen är som allra juligast? 

Jo, på Korvatunturi-fjället, högst uppe i Finlands nordligaste hörn, inleder de sin välförtjänta semester! Ledigheten varar i tolv härliga dagar, från juldagen till trettondagen. 

Fjällets invånare älskar sina traditioner: de äter en riktigt smaskig julmiddag på julafton, åker på en tur med häst och släde på annandag jul och hurrar för det nya året på nyårsafton. 

Det viktigaste är ändå att vara tillsammans och ha det trevligt. Tomtarna spelar spel, läser, åker skidor, busar eller ligger bara och latar sig. Men att koppla av är inte så lätt för alla ... 

Mauri Kunnas illustrerar julen och den magiska julstämningen bättre än någon annan. Tomtefar tar jullov är fylld av hjärtlig glädje, värme och humor. Ett måste för alla som redan nu längtar till jul! 

Mer information:

Isbn 9789523334021
Förlag Förlaget M
Utgivningsdatum 2 nov. 2021
Typ Bok
Format Kartonnage
Age group 3-6 år
Språk Svenska
Original language fi
Antal sidor 37
Författare Mauri Kunnas
Översättning Mannström, Amanda

Alternativa produkter