Laddar ...

Tolka ditt öde : ett av vår tids mest framstående medier ger dig nyckeln till din själsliga kod

av Carmen Harra
Bok
238,00 kr
Ej i lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Mer information:
Lagerstatus tillfälligt slut
Isbn 9789171304926
Typ Bok
Förlag Damm Förlag
Format Inbunden
Språk Svenska
Längd 189 sidor
Författare Carmen Harra
Översättare Karlström, Birgitta
Publiceringsdatum 26 mars 2007
Skriv din egen recension
Du recenserar:Tolka ditt öde : ett av vår tids mest framstående medier ger dig nyckeln till din själsliga kod
TOLKA DITT ÖDE
av Carmen Harra

Carmen Harra, som arbetar med metafysisk intuition, har funnit att vi alla har en egen andlig kod. I TOLKA DITT ÖDE visar hon dig hur du själv kan räkna ut din andliga kod och därigenom lära känna ditt sanna jag, förstå ditt öde och med hjälp av din fria vilja göra mesta möjliga av din potential. Med utgångspunkt i din personliga kod får du också lära dig att göra egna förutsägelser.
I boken finner du övningar, tips och berättelser om dr Harras klienter, som kan hjälpa dig att utveckla din egen intuitiva förmåga. Carmen Harra lämnar också sin redogörelse för framtiden, med förutsägelser om en bättre värld. Hennes vision för de kommande trettio till hundra åren utgör fascinerande läsning.


Carmen Harra är verksam inom metafysisk intuition och legitimerad terapeut med doktorsexamen i klinisk psykologi, klinisk hypnosterapi och alternativ healing. Hon är också välkänd som numerolog, astrolog och kändismedium. Hon har tidigare skrivit DIN DAGLIA KARMA OCh medverkar ofta i amerikansk TV. Hon bor i New York tillsammans med sin familj.


© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430