Tistlar i handelsträdgården

av Jenny Clevström
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Andra boken i serien om Pommie och Frank. Paret har knappt hunnit prova på livet som kärlekspar då den vackra men eftersatta handelsträdgården Äppelgården kommer ut till försäljning. När januarisnön pudrar Skåne vitt skriver de på pappren som gör Äppelgården till deras. När vintern vänder till vår har spelplanen på gården förändrats.

SKU 9789177994961

Beskrivning / Tistlar i handelsträdgården

Pommie och Frank, som knappt hunnit prova på livet som kärlekspar, kan inte motstå tillfället då den vackra men eftersatta handelsträdgården Äppelgården kommer ut till försäljning. En pärla bland pärlor, som den excentriske mäklaren Ebertin Ebenholtz uttrycker det. När januarisnön pudrar Skåne vitt skriver det förväntansfulla paret på pappren som gör Äppelgården till deras.

Bland renoveringsstök och växtbeställningar gnager dock oron för katten Fritiof Andersson, Pommies följeslagare, som är djupt skeptisk till flytten. Som om det inte vore nog flyttar Franks italienska dotter Claudia in med sin nyfödde son Luca. Pommie är plötsligt inte bara bonusmamma, utan även bonusmormor och finner sig allt som oftast med den lille pojken på axeln, och hon får lägga tankar på blöjor och nappflaskor till sin långa att göra-lista. Sakta går det upp för henne att Fritiof Anderssons trilskande är mer än bara yta. Något står inte rätt till på gården. Vem är det som smyger omkring på deras mark, och varför går det inte att få bukt med den olycksbådande tisteln som spirar fastän det är vinter? 

Under en hektisk vinter, där mycket ställs på sin spets, formas oväntade vänskapsband och när vintern vänder till vår har spelplanen på gården förändrats. Frågan kvarstår dock: Kommer de hinna öppna handelsträdgården i tid, eller har de tistlarna emot sig?

JENNY CLEVSTRÖM är tidigare journalist och bosatt i Stockholm sedan tjugo år tillbaka. Hon arbetar med kommunikation och har studerat och arbetat i London, New York, Paris och Moskva. Tistlar i handelsträdgården är uppföljaren till Kirskålsgrannar och den andra boken i serien om Pommie och Frank. Båda har nominerats till Årets Feelgood. Trubbel i musteriet är den tredje boken i serien.

"Det är bara att njuta och leva med i Pommies och Franks nya paradis." Ölandsbladet

"Det är perfekt att få längta till vår och grönska i sällskap med Pommie och Frank på äppelgården i Skåne." BTJ

"Vår, trädgård och feelgood i en enda stor härlig blandning. Kan inte bli annat än en fullträff!" Bonniers bokklubbar

"Om man kan bli kär i en bok så är jag kär i den här och alla dess färgstarka karaktärer." Maddys boksida

Mer information:

Isbn 9789177994961
Förlag Louise Bäckelin Förlag
Utgivningsdatum 14 sep. 2022
Typ Bok
Format Pocket
Språk Svenska
Serie Pommie och Frank
Antal sidor 285
Författare Jenny Clevström