Territoriet

Territoriet

av Olivier Norek
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Hårdkokt fransk spänning i Parismiljö 

SKU 9789189157491

Beskrivning / Territoriet

Hårdkokt fransk spänning i Parismiljö 

Efter Victor Costes senaste utredning har allt verkat lugnare i departement 93. Men Coste och hans team får knappast någon chans att njuta av lugnet då flera knarkkungar mördas i området. 

Plötsligt befinner teamet sig mitt uppe i ett brutalt, och till synes oförklarligt, krig. Knarkgömmor hemma hos pensionärer, korrupta myndigheter och en borgmästares dotter som beskjuts på väg hem från skolan. Vem ligger bakom dåden som hotar att slita staden i stycken?  

Territoriet är den andra fristående delen i trilogin om kommissarie Victor Coste. Det är en mörk berättelse som utspelar sig i en olycksbådande värld, där till och med mördarna är marionetter. 

"... andlöst spännande /.../ Alltigenom suverän läsning!" - Ingalill Mosander, Aftonbladet

"Thrillerns mästare" - Elle

"... ett säkert kort för dem som gillar hårdkokta deckare med ekon från verkligheten" - BTJ-häftet 16/2022, Karin Flygare

"Smart ... och inte för den svaghjärtade. Den kommer att få dig att gråta (efter mer)." - The Times

"Gripande ... allt han skriver är spännande" - Literary Review 

Olivier Norek slog igenom med deckaren Ytspänning, som fick fantastiska recensioner och nominerades till bästa översatta spänningsroman av Svenska Deckarakademin. 2021 släpptes deckaren Kod 93 på svenska, den första boken om kommissarie Victor Coste och hans parisiska utredningsteam. Norek jobbar som polis i Paris mest utsatta områden, och skriver insatt om kriminella gäng och kluriga utredningar.

Mer information:

Isbn 9789189157491
Förlag Sekwa förlag
Utgivningsdatum 21 juli 2022
Typ Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Språk Svenska
Original language fra
Antal sidor 360
Författare Olivier Norek
Översättning Gröndahl, Sebastian

Alternativa produkter