Tantpatrullen

av Kenneth Handberg
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Något stämmer inte med sommaren. Det är tystare i luften. Fast inte helt tyst. Ett dovt brummande ljud hörs. Ett hemskt ljud. På sommarlovet gör Love och Lullan sitt bästa för att leva ett normalt liv, fast de ännu bär på sorgen efter sin mamma. När de träffar mammas gamla vän, stränga tanten, tar de chansen att hjälpa henne att undersöka varför sommaren blivit så tyst naturen sakta dör.

SKU 9789189197855

Beskrivning / Tantpatrullen

Något stämmer inte med sommaren. Det är tystare i luften. Fast inte helt tyst. Ett dovt brummande ljud hörs. Ett hemskt ljud. På sommarlovet gör syskonen Love och Lullan sitt bästa för att leva ett normalt liv, fast de ännu bär på sorgen efter sin mamma. När de träffar mammas gamla vän, stränga tanten, tar de chansen att hjälpa henne att  undersöka varför sommaren blivit så tyst och varför naturen sakta dör. Samtidigt drar det dova ljudet fram över land och skog världen över och lämnar tystnad efter sig. Någon vill ont. Följ med Love, Lullan och den hemlighetsfulla Tantpatrullen på ett äventyr för att rädda jorden  och söka sanningen kring vad som en gång hände barnens mamma. Har du tur får du smaka på Trä-Kalles allra godaste bullar mellan allt spännande som händer.

 

Recensioner:

"Jag gillar att det får vara en blandning av läskigheter och humor, för det är det verkligen. Flera gånger under läsningens gång fnissar jag till och några gånger drar jag efter andan. Att Handberg lånat av den svenska folktron tycker jag är snyggt gjort och det är faktiskt också gjort för att tänka efter. Vad gör vi egentligen om alla insekter försvinner, och vad händer då med vår jord och med vår mat? Det är inget vi tänker på, för vi måste inte. Men tänk om "
//Marias Bokhylla

Mer information:

Isbn 9789189197855
Förlag ditt bokförlag Sverige AB
Utgivningsdatum 3 nov. 2023
Typ Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Age group 9-12 år
Språk Svenska
Antal sidor 216
Författare Kenneth Handberg
Illustratör Jacobsson, Daniel