Ta ingen skit, Ann-Britt

av Christina Larsson
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
SKU 9789178354092

Beskrivning / Ta ingen skit, Ann-Britt

Ta ingen skit, Ann-Britt vann delad silverplats i Storytel awards!

Ann-Britt Roos vet inte var hon ska göra av sig själv. De eskalerande klimakteriebesvären, barnens tjat, omorganisationen på jobbet och äldreboendet som hotar slänga ut hennes far om han rymmer igen utgör ständiga källor till kaos. 

Så vill hennes man Krister plötsligt sälja villan där de bott i trettio år och fort ska det gå. Innan hon vet ordet av står Ann-Britt i en ny lägenhet, förvirrad, ensam och fullkomligt otillräcklig. Hon som alltid ställt upp för allt och alla. Vad har hon gjort för att förtjäna detta? 

När nya grannen Carmen hittar Ann-Britt gråtande i trapphuset öppnas en ny värld för Ann-Britt, där ingen låter en vän stå ensam. Carmen och hennes vänner peppar Ann-Britt med coachning, galna upptåg och makeovers, men framför allt ger de henne kärlek och omtanke. 

Sakta men säkert växer en ny kraft fram hos Ann-Britt och snart bestämmer hon sig för att det är nog. Hon tänker inte ta mer skit! 

CHRISTINA LARSSON debuterade som författare 2007 och har sedan dess skrivit elva böcker, varav flera har översatts till andra språk samt nominerats till ljudbokspris både i Sverige och utomlands. Hon rör sig lätt mellan genrer och har skrivit såväl thrillers och deckare som humoristisk feelgood. 


"Kan få vem som helst på bra humör." Tara

 

 

Mer information:

Isbn 9789178354092
Förlag Bokfabriken
Utgivningsdatum 10 juni 2020
Typ Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Serie Klimakterierebellerna
Antal sidor 313
Författare Christina Larsson
Formgivare Andersson, Göran