Laddar ...

Stringent 1b Digitalt klasspaket (Digital produkt) - Samhällskunskap för gymnasieskolan

av Måns Holmstedt , Jakob Hydén
Digitalt läromedel
Läs mer
5 302,50 kr
I Lager
Skickas vie e-post inom 1-4 timmar (under arbetsdagar)
Mer information:
Lagerstatus definitivt slut
Isbn 9789144116228
Typ Onlineprodukt
Förlag Studentlitteratur AB
Språk Svenska
Författare Måns Holmstedt, Jakob Hydén
Publiceringsdatum 17 aug. 2017
Skriv din egen recension
Du recenserar:Stringent 1b Digitalt klasspaket (Digital produkt) - Samhällskunskap för gymnasieskolan

I Stringent-serien ligger betoningen på viktiga begrepp, modeller och teorier. Syftet är att ge eleverna bra verktyg för att analysera, förstå och förklara olika samhällsfrågor. Detta hjälper också eleverna att skapa ordning i den stora mängd fakta som möter dem, särskilt i samhällskunskap 1b. 

DIGITALT LÄROMEDEL

Stringent 1b ger eleverna verktyg att analysera och förstå nyhetshändelser och samhällsfrågor. Läromedlet är nära knutet till ämnesplanens syfte, centrala innehåll och kunskapskrav, med självvärderingsrutor som kan användas både formativt och summativt. Vissa markerade kapitel kan även användas för yrkesprogrammens Samhällskunskap 1a2.

Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning, vilket gör innehållet tillgängligt också för elever med särskilda behov. Dessutom finns ett stort antal interaktiva uppgifter kopplade till kunskapskraven, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar och konkretiserande filmer.

  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning.
  • Interaktiva uppgifter.
  • Nutidsfrågor.
  • Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar.
  • Konkretiserande filmer.
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon.

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

Stringent 1b – digital klasslicens säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum. I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Läromedlet finns även som digital elevlicens.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430