Laddar ...

Språket och berättelsen 2, digital, elevlic. 6 mån

av Linda Gustafsson , Uno Wivast
Digitalt läromedel
Läs mer
156,00 kr
I Lager
Skickas direkt via e-post
Mer information:
Isbn9789140692481
FörlagGleerups Utbildning AB
Publiceringsdatum22 aug. 2016
TypOnlineprodukt
UtbildningsnivåVuxenutbildning
SpråkSvenska
Författare Linda Gustafsson, Uno Wivast
Skriv din egen recension
Du recenserar:Språket och berättelsen 2, digital, elevlic. 6 mån
Språket och berättelsen är heltäckande digitala läromedel för kurserna Svenska 1, 2 och 3. Serien är framtagen för de högskoleförberedande programmen och sätter läsförståelsen i centrum.


Aktuellt innehåll med hög kvalitet 

Med Språket och berättelsen 2 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet går igenom epoker och författare genom litteraturhistorien, kronologiskt från antiken till 1900-talet. Här finns beskrivande faktatexter och ett urval av skönlitterära texter med tillhörande uppgifter. Materialet innehåller också de språkliga momenten som ingår i kursen, till exempel argumenterande muntlig framställning, utredande text och svenska språkets uppbyggnad, med tillhörande övningar.

Interaktivt och multimodalt
 
De många bilderna och interaktiva övningarna är ett bra stöd i inlärningen och de digitala tidslinjerna illustrerar de litterära epokerna på ett konkret och överskådligt sätt.

Tester och övningar 
Självrättande tester och övningar ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd 
Språket och berättelsen 2 innehåller ett gediget lärarmaterial som ger tips och råd kring hur du kan arbeta med materialet och täcka in målen ur ämnesplanen. Materialet innehåller även extraövningar, länksamlingar och facit till alla övningarna.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering 
I Språket och berättelsen 2 har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430