Specialpedagogik 1, digital, elevlic, 12 mån

Specialpedagogik 1, digital, elevlic, 12 mån

av Iréne Larsson
Digitalt läromedel
Kräver internetuppkoppling
Skickas direkt via e-post

Specialpedagogik 1 digital elevlicens 12 mån är ett komplett och digitalt läromedel för dig som läser Specialpedagogik 1 på gymnasienivå. Här berörs viktiga frågor om bland annat vad ett specialpedagogiskt förhållningssätt och bemötande innebär samt hur man med specialpedagogiska kunskaper kan skapa bästa förutsättningar för att lära och utvecklas. Det finns många fördelar med att välja den digitala versionen av detta läromedel:

Alltid material som är uppdaterat

En stor fördel med ett digitalt läromedel är att det är lättare för förlaget att hålla det uppdaterat vilket leder till ett bättre undervisningsmaterial till dig som elev.

Interaktivt och multimodalt lärande

Detta digitala läromedel innehåller väldigt bra funktioner bilspel samt talsyntes för dig som lär sig bäst genom att lyssna. Bokens texter varvas med länkar, filmer, bilder och fördjupningar för att göra din inlärning så lätt och bra som möjligt. Man kan även göra anteckningar och det finns även en smidig sökfunktion. Läromedlet ger även användaren möjlighet till en mer personlig inlärning jämfört med en fysisk bok. Förutom att detta digitala läromedel ger bra hjälp för studieteknik så kan användaren anpassa mycket detaljer för att passa varje individ. Exempelvis kan man ändra utseende som bakgrundsfärg och storlek på text. Man kan även använda sig av verktyg som att skapa favoriter, göra markeringar och anteckningar. Läraren ges med detta digitala läromedel större möjlighet och flexibilitet att skapa ett mer individanpassat lärande för eleven.

Teknisk info

Hälsopedagogik digital elevlicens 12 mån funkar på dator, surfplatta och smarttelefon/smartphone.

I Lager

SKU 9789140686701

Mer information:

Isbn9789140686701
Licenstid12 månader
FörlagGleerups Utbildning AB
Publishing date19 aug. 2014
Media formatOnlineprodukt
Edition1
UtbildningsnivåVuxenutbildning
SpråkSvenska
Book collectionSpecialpedagogik
Författare Iréne Larsson