Sommar: lustigheter, E-bok

av Pia Lebsund
E-bok
Skickas direkt via e-post

De flesta böcker jag skrivit är inom specialpedagogik och autism, Module 1,2,3, Benjamins konst såhär gick det till att skapa, Water, Pedro, Det här är Pedro, Animals, Food, Sensory stimulation. Seasons, Social skills, Animals och en bok i annat namn.
en bok i andlighet, My inner journey.

Den här boken är olika händelser som jag varit med om sommartid. Lustigheter som får mig och andra att skratta åt. Det är mina illustrationer och verkliga händelser som jag varit med om. Mycket jag ritat är tokigheter från Nannylund med olika sammankomster från kvinnor i olika sociala sammanhang och roller. Men också reaktioner från badgäster som jag tecknade ner och annat dråpligt.

Mitt livsuppdrag är att hjälpa till med orättvisor inom autism. Jag har skrivit flera böcker inom ämnet och haft flera konstutställningar med min son och funktioner såsom pedagog i olika sammanhang, politiker, visionär, förälder och kreatör.
Men jag är också road av skapande i alla former. Den här boken är just från iakttagelser som jag tecknat ned. Humor är befriande och jag gillar att skratta. Det är hälsosamt.


SKU 9789174638349

Mer information:

Isbn 9789174638349
Förlag Books on Demand
Utgivningsdatum 26 aug. 2015
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Pia Lebsund