SLUTA CHEFA BÖRJA LEDA: Hur laget blir större än jaget, E-bok

av Kenth Åkerman
E-bok
Skickas direkt via e-post

GUIDEN FÖR ALLA CHEFER (och medarbetare!)
Har du gått flera chefskurser, men ändå inte hittat din ledarstil? Har du flera ledarskapsmodeller i huvudet, men har svårt att veta vad du ska göra i praktiken? Varför misslyckas så många omorganisationer? Varför blir en beteendeförändring bara en dagsslända? Vad skapar kulturen på arbetsplatsen? Hur får du fler engagerade lagspelare? Hur gör du för att inte fastna i det operativa?SLUTA CHEFA. BÖRJA LEDA. Hur laget blir större än jaget, är guiden för dig som chef, ny eller gammal, som gör dig tydligare, mer effektiv och trygg i din roll. En annorlunda och lättillgänglig ledarskapsbok som också riktar sig till dig som ledare; chef, projektledare, utbildare eller förändringsledare. Men även till dig som vill lära dig mer om ledarskap och om hur du själv fungerar. Vill du ha verktygen och tipsen för att förstå dina och andras motivationsmönster, lära dig goda ledarvanor, få en kraftfull modell för förändring och fler medarbetare som känner engagemang för jobbet och tar sitt ansvar? Då är detta boken för dig.”Författaren har med sin långa erfarenhet som ledarskapsutbildare och coach samlat alla de verktyg du behöver. Den ger dig handfasta råd för att bli den ledare dina medarbetare önskar att dom hade .”
Ann-Christin Bergh, Fox Design AB”Efter snart 20 år som VD är det lätt hänt att trilla in i ett chefskap utifrån sin titel. Boken påminner om saker som kan ses  som självklara, men lätt att glömma i vardagen. Med enkla råd och tips får jag ny energi och infallsvinklar för ett positivt ledarskap. Det som vi vet utvecklar alla medarbetare och därmed företaget. Lättläst och med härliga satirillustrationer.” 
Hans Jacobson, VD Polfärskt Bröd ABDu får tankar som är direkt användbara i din verklighet som ledare. En inspirations- och praktisk träningsbok för utveckling och förändring. För nya kunskaper och insikter där gruppens delaktighet är avgörande. Den viktigaste frågan vid ledning, styrning och utveckling av all typ av verksamhet är förmodligen frågan: Hur kan vi skapa engagemang så att alla medarbetare vill bidra till att nå uppsatta mål? Det är vad denna bok handlar om.”En bok som på ett enkelt sätt förklarar varför vi beter oss som vi gör. Ger många tips och råd på hur vi kan komma fram till vad som fungerar bäst för oss själva. Lättsam, konkret och ett måste för alla som vill utvecklas som ledare i olika roller i livet.”
Marko Latva-Nevala, Tre Kronor FörsäkringDen hjälper dig att fram det bästa ur dina medarbetare, samtidigt som du skapar resultat för dig själv. Du får värdefulla modeller och verktyg för att öka motivationen, stärka laget, hur du tar hand om smitarna och skapar en bra feedback-kultur. Boken ger dig vägledning för att undvika att fastna i det operativa, att slippa medarbetare som inte tar sitt ansvar, samt ger dig ovärderlig hjälp och inspiration för att driva och motivera i förändring. Du får tankemodeller, konkreta verktyg och inspiration för att skapa en verksamhet och kultur av personligt ansvarstagande.Det är även en bok om medarbetarskap, motivation och förändring.
• För att nå verksamhetens mål.
• För att skapa engagerade lagspelare.
• För att själv orka med i tempot.
• För att själv må och prestera bra.Kenth Åkerman är ledarskapsexpert, talare och mental coach. Han har förflutet som reklambyråchef, konsultansvarig, affärsutvecklare och projektledare med mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med förändring, motivation, ledarskap och kundservice. Han är också en flitigt bokad talare och författare bl a ti

SKU 9789186439361

Mer information:

Isbn 9789186439361
Förlag RB publishing
Utgivningsdatum 28 nov. 2017
Typ E-bok
Format Danskt band
Format PDF med vattenmärkning
Upplaga 1
Språk Svenska
Författare Kenth Åkerman
Cover design Niclas Holmqvist
Illustratör Anders Parsmo