Laddar ...
Världen enligt Snorkfröken

Världen enligt Snorkfröken

Om barn : ordspråk, aforismer och tänkvärda ord

Om barn : ordspråk, aforismer och tänkvärda ord

Sluta aldrig kramas : kloka ord och citat från Glada Hudik-teatern

179,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789155266257
Förlag Bokförlaget Semic
Publiceringsdatum 6 mars 2019
Media format Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Längd 107 sidor
Författare Åsa Elmroth
Designed by Edlund, Moa
Alternativa produkter
av Åsa Elmroth
Bok

En vacker presentbok med kloka, underfundiga och filosofiska citat från den populära Glada Hudik-teatern. Här finns presentationer av teaterns underbara karaktärer, fyndiga och rörande citat, en mängd bilder från föreställningarna samt ett förord av teaterns grundare Pär Johansson. En riktig klok-bok som sprider glädje och eftertanke!

En värld som ger plats för olikheter och variation är en bättre värld att leva i. Där alla får vara med och får möjlighet att utveckla sina styrkor och vara sig själva. Det har Glada Hudik-teatern tagit fasta på, en teatergrupp som består av både utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare.

Glada Hudik har även haft stora framgångar på film och i teve, som i populära långfilmerna "Hur många lingon finns det i världen" och "Hur många kramar finns det i världen". Det har dessutom gjorts flera tevedokumentärer om teatern. Och vem känner inte till folkkära reklamprofilen Ica-Jerry? Glada Hudik-teaterns medlemmar är ett härligt gäng att låta sig inspireras av.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Sluta aldrig kramas : kloka ord och citat från Glada Hudik-teatern