Slottet Död

av Joe Dever, Nick Robinson
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Slottet Död är del 7 i den episka sagan om Ensamma Vargen. Denna interaktiva bokserie låter läsaren vara hjälte i berättelsen, fatta alla beslut och utkämpa alla strider (ett spelsystem ingår). Ensamma Vargen-böckerna går att läsa och spela helt fristående från varandra, tack vare introduktionen i början på varje titel. Boken avslutas med bonusäventyret Den Allseende.

SKU 9789187987250

Beskrivning / Slottet Död

Du är Ensamma Vargen - den sista av Kais krigarmunkar. Ditt löfte att återupprätta Kai-orden till dess forna storhet för dig till det sägenomspunna Dessi ett land bebott av monster och magiker.

Någonstans djupt inne i Slottet Död finns en Kunskapssten med dina anfäders visdom. De Äldre Magerna hjälper dig dit, men du måste själv betvinga de mörka krafterna i Khazan-Oud. Mången djärv utforskare har tidigare fallit offer för de fasor som hemsöker detta slott.  

 

Böckerna om Ensamma Vargen är moderna klassiker för alla som är intresserade av fantasy och spel. Läsupplevelsen påminner om de bästa datorspelen när det gäller interaktivitet och spelvärlden Magnamund är färgstark och detaljerad.

Joe Dever berättar här en historia i korta sekvenser, där varje ny sekvens leder vidare till nästa. De flesta ger dig som läsare flera olika valmöjligheter. Flera av sektionerna har även specialritade illustrationer.  

 

I bonusäventyretDen Allseende spelar du krigaren Tavig, som är fast besluten att övervinna Khazan-Ouds fasor för att rädda sin bortrövade syster.

Mer information:

Isbn 9789187987250
Förlag Åskfågeln
Utgivningsdatum 13 apr. 2017
Typ Bok
Format Häftad
Upplaga 1
Språk Svenska
Serie Ensamma Vargen
Antal sidor 300
Författare Joe Dever, Nick Robinson
Formgivare Gillbring, Anders
Illustratör Thelin, Lukas, Mattioli, Francesco, Longmore, Richard, Rosenberg, Reine
Översättning Lundström, Simon