Laddar ...
Revolverns lag

Revolverns lag

Flykt undan Mörkret

Flykt undan Mörkret

Slottet Död

168,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789187987250
Förlag Åskfågeln
Publiceringsdatum 13 apr. 2017
Media format Bok
Format Häftad
Upplaga 1
Språk Svenska
Serie Ensamma Vargen
Längd 300 sidor
Författare Joe Dever, Nick Robinson
Designed by Gillbring, Anders
Illustratör Thelin, Lukas, Mattioli, Francesco, Longmore, Richard, Rosenberg, Reine
Översättare Lundström, Simon
Alternativa produkter
av Joe Dever , Nick Robinson
Bok

Du är Ensamma Vargen - den sista av Kais krigarmunkar. Ditt löfte att återupprätta Kai-orden till dess forna storhet för dig till det sägenomspunna Dessi ett land bebott av monster och magiker.

Någonstans djupt inne i Slottet Död finns en Kunskapssten med dina anfäders visdom. De Äldre Magerna hjälper dig dit, men du måste själv betvinga de mörka krafterna i Khazan-Oud. Mången djärv utforskare har tidigare fallit offer för de fasor som hemsöker detta slott.  

 

Böckerna om Ensamma Vargen är moderna klassiker för alla som är intresserade av fantasy och spel. Läsupplevelsen påminner om de bästa datorspelen när det gäller interaktivitet och spelvärlden Magnamund är färgstark och detaljerad.

Joe Dever berättar här en historia i korta sekvenser, där varje ny sekvens leder vidare till nästa. De flesta ger dig som läsare flera olika valmöjligheter. Flera av sektionerna har även specialritade illustrationer.  

 

I bonusäventyretDen Allseende spelar du krigaren Tavig, som är fast besluten att övervinna Khazan-Ouds fasor för att rädda sin bortrövade syster.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Slottet Död