Slash - Den siste gitarrhjälten, E-bok

av Klas Ekman
E-bok
Skickas direkt via e-post

Med ett magiskt gitarrspel, en patenterad image och Guns N’ Roses i ryggen blev han den ultimata symbolen för rockmyten. En framgång som höll på att kosta honom livet. Men Saul ”Slash” Hudson återuppstod och omfamnades av en ny generation fans. Hur blev han den siste gitarrhjälten?

SLASH – DEN SISTE GITARRHJÄLTEN är en artikel som ursprungligen i Icon Magazine februari 2017. 

”Grungen var nödvändig och bra och gav oss några riktigt bra band. Men genom sitt ideal banade den också väg för en massa ansiktslösa grupper. Tanken var, precis som med punken, att det skulle framstå som om banden bestod av helt vanliga killar från gatan. Tyvärr blev resultatet att nästa våg verkligen bestod av vanliga killar från gatan. Jag vet inte om någon verkligen ville ha det på det viset, men det är där vi är i dag.” - Slash

Klas Ekman är journalist och författare. Han har skrivit för tidningar som Icon, Café, Res och Arena och har hjälpt Robert Gustafsson, Tommy Körberg, Thomas Di Leva och Ken Ring att skriva deras självbiografier.

På dottern Pennys dop sjöng en kusin en vacker version av Sweet Child O’ Mine.

Storytel Dox återutger god journalistik – i bokform. Artiklar, intervjuer, grävande reportage – som ljudböcker, e-böcker och i tryckt format.

SKU 9789178015870

Mer information:

Isbn 9789178015870
Förlag Storytel Dox
Utgivningsdatum 3 okt. 2017
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Klas Ekman