Skyddsänglar och fred på jorden om självmord och relationer: En julberättelse av John Cardesjö, E-bok

av John Cardesjö
E-bok
Skickas direkt via e-post

Denna lilla bok som ändå är stor har tagit upp det viktigaste i livet nämligen livet självt och olika problem som kan uppkomma. Det är en saga som samtidigt har sin grund i relationer  och en av våra största familjehelger nämligen julafton. Någon har tappat sin livslust på grund av alla bekymmer som tornat upp sig. En skyddsängel vaknar till liv och undsättning.

Författaren John Cardesjö gillade utmaningen i att skriva en bok.
 John kommer Ifrån Trollhättan och Vänersborg, han har Kandidatexamen i Ledning och Organisation ifrån Högskolan i Skövde samt studerat Entreprenörskap på Handelshögskolan i Göteborg och Idrottsvetenskap på Pedagogen.
 John har varit aktiv inom idrott av olika slag och de mest prestigefyllda prestationerna består av Järnmannen triathlon i Kalmar 180 km cykel, 42 km löpning och 3800 m simning. En Svensk Klassiker och flera Göteborgsvarv med bästa tid 1,29. Löparmilen har gått under 37 minuten som bäst. Han har även prövat på kampsporter som Hanmoodo och MMA. Många år med Enduro som sport och tävlingar som C- kåsan, Ränneslättsloppet, 12 timmars på Kråk och körde gärna ifrån ettan till femmans växel på bakhjulet.

Ytterligare en kreativ bragd  var genomförandet av att simma mellan Gaddesanna tilll Nordkroken utefter branten på Halleberg. Detta var en sträcka på knappt 6 km. Den utfördes av två simmare och en följebåt.

Sin värnplikt gjorde han som Jägare på Jägarbataljonen i Karlsborg K3.

Han har i många år varit verksam som installationselektriker ett av Sveriges största elinstallationsföretag. På det kulturella planet har körsång förekommit dels i mannskören Harmoni men även i Studentkören Högskolan Väst, bägge i Trollhättan.

SKU 9789175695839

Mer information:

Isbn 9789175695839
Förlag Books on Demand
Utgivningsdatum 29 aug. 2016
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare John Cardesjö