Skuggor av hopp, E-bok

av Åsa Persson
E-bok
Skickas direkt via e-post

Ebba och Kåre får utstå svåra slitningar när hon blir anhållen för vållande till annans död och han agerar polis istället för bästa vän. Sveket växer till något som Ebba inte kan hantera. Bortträngda minnen blandas med nutidens påfrestningar. Till slut brister tillvaron och katastrofen blir ett faktum.

Samtidigt bestämmer sig Ebbas ex-sambo för att ta tillbaka sin flickvän. Hans vän, som sitter i fängelse för mordförsök på Kåre, rymmer under en bevakad permission. Deras vägar möts och planer smids. Men är de verkligen ute efter samma sak?

Och vad är det egentligen som pågår hemma hos Kåre? Vad är det för skuggor som smyger runt huset? Allt ställs på sin spets i en dramatisk uppgörelse samtidigt som årets första snöstorm dundrar in med full kraft.

Skuggor av hopp är den omedelbara fortsättningen på Skuggor av ljus, som nominerades till Vuxenskolans författarpris 2017.

Sagt om Skuggor av ljus:

Camilla Läckberg har fått en stark konkurrent i Åsa Persson. Åsa är i mina ögon den nya deckardrottningen.
Kim M. Kimselius

Åsa Persson ger oss lyssnare en riktig rysare. En mycket välskriven bok.

Ljudboksulla

Människors inre blottläggs och den flagranta skörheten hos dessa personer belyses. Boken har intensitet och snabbhet, språket är suggestivt och kvickt.

BTJ nr 20 2017

SKU 9789188465146

Mer information:

Isbn 9789188465146
Förlag Grim förlag
Utgivningsdatum 3 aug. 2019
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Serie Skuggor
Författare Åsa Persson

Alternativa produkter