Skuggan av R

Skuggan av R

av Johan Bergström
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

En roman om Henri-Pierre Roché – mannen som skrev "Jules och Jim" och "Den långa kyssen" – och en kvinna som arbetar med en film om Rochés liv och livskonst och som själv in på huden upplever och prövar Rochés idéer om vänskaps- och kärleksrelationer på tre man hand. Två parallella historier i olika tidsplan som reflekterar varandra. "De två parallella historierna är bärkraftiga var och en för sig och tillsammans är de faktiskt oemotståndliga." (Glänta.) Johan Bergström har tidigare skrivit bl a romanen "Hitom Utsira" och ett stort antal texter för scen, radio, film och teve. Johan Bergström har varit ställningsbyggare och trålfiskare, biståndarbetare och radioproducent. "Skuggan av R" är hans tredje bok.

SKU 9789173744324

Beskrivning / Skuggan av R

En roman om Henri-Pierre Roché ? mannen som skrev "Jules och Jim" och "Den långa kyssen" ? och en kvinna som arbetar med en film om Rochés liv och livskonst och som själv in på huden upplever och prövar Rochés idéer om vänskaps- och kärleksrelationer på tre man hand. Två parallella historier i olika tidsplan som reflekterar varandra.

"De två parallella historierna är bärkraftiga var och en för sig och tillsammans är de faktiskt oemotståndliga." (Glänta.)

Johan Bergström har tidigare skrivit bl a romanen "Hitom Utsira" och ett stort antal texter för scen, radio, film och teve. Han har även varit ställningsbyggare och trålfiskare, biståndarbetare och radioproducent.

"Skuggan av R" är hans tredje bok.

Mer information:

Isbn 9789173744324
Förlag Bokförlaget Korpen
Utgivningsdatum 1 sep. 1999
Typ Bok
Format Kartonnage
Upplaga 1
Språk Svenska
Antal sidor 250
Författare Johan Bergström