Laddar ...
Under ytan

Under ytan

Fasornas djungel

Fasornas djungel

Skärvor ur det förflutna

180,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789187987403
Förlag Åskfågeln
Publiceringsdatum 29 mars 2018
Media format Bok
Format Häftad
Upplaga 1
Språk Svenska
Serie Ensamma Vargen Rollspelet
Längd 46 sidor
Författare August Hahn, Joe Dever
Designed by Gillbring, Anders
Illustratör Thelin, Lukas, Mattioli, Francesco
Översättare Sahlin, Olle
Alternativa produkter
av August Hahn , Joe Dever
Bok

Skärvor ur det förflutna utspelar sig i närheten av Domedagsklyftan. Det är ett intensivt äventyr där spelarnas hjältar måste möta flera faror som ger en unik inblick i landet Sommerlunds våldsamma historia. I grund och botten är det en berättelse om ljusets eviga kamp mot mörkret, men också en påminnelse om att så länge det finns liv finns det hopp.

Rollspel är ett unikt och interaktivt sätt att berätta historier tillsammans med sina vänner. Skärvor ur det förflutna är gjort så att den som har rollspeletEnsamma Vargen bara kan ta upp äventyret och börja spela direkt. Det går att spela igenom på bara några timmar, men det finns även förslag på hur du kan anpassa de scener som ingår, för att få dem att kännas spännande och utmanande lite längre, och förslag på vad som kan hända härnäst.

Reglerna i Ensamma Vargen är så lätta att yngre och ovana spelare kan komma igång och spela direkt. Samtidigt finns det en hel spelvärld att utforska, med massor av spännande och stämningsfulla detaljer tack vare de spelböcker som utspelar sig i Magnamund. Mest kända är Joe Devers soloäventyr (där du läser och spelar en bok samtidigt) om Ensamma Vargen, den siste av Kais krigarmunkar. Du hittar även en massa godbitar i allt rollspelsmaterial spelförlaget Åskfågeln ger ut till Ensamma Vargen

Detta rollspelsäventyr innehåller ett klamrat 28-sidigt häfte i fyrfärgstryck samt lösa ark, med kartor, kort  och sex hjältar som kan användas för den som aldrig spelat Ensamma Vargen förut (och vill kunna välja bland färdiga rollpersoner, istället för att göra en egen först). Alla hjältar är krigarmunkar vid Kai-klostret.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Skärvor ur det förflutna