Själen är ett verb : konsten att ha en god relation till dig själv, Ljudbok

av Philip Bäckmo
volume-up Ljudbok
paper-airplane
Skickas direkt via e-post

Vad vill du med ditt liv? Vad är verkligen meningsfullt? Hur kan du utforma ditt liv så att du ångrar så lite som möjligt? I Själen är ett verb ställer Philip Bäckmo de stora existentiella frågorna som handlar om hur vi ska leva för att leva väl.

Genom att omväxlande prata med stora tänkare som Friedrich Nietzsche, Bertrand Russell och Albert Camus och göra nedslag i sin egen vardag och möten med klienter i psykoterapi, beskriver Philip Bäckmo hur du kan förbättra och fördjupa din relation till dig själv genom att fokusera på bokens fyra huvudområden: självkännedom, självomsorg, lojalitet med dig själv och kontakt med ditt inre djup.

Om du, som i det klassiska tankeexperimentet, skulle tvingas leva ditt liv flera gånger utan att kunna ändra något, skulle du då lägga så mycket tid på den där halvtaskiga tv-serien? Skulle du fortsätta på jobbet som du tänkt lämna så länge? Philip Bäckmo lyfter existentiella övningar som denna för att skärpa vår syn på livet som det är, och sätta det i ett nytt ljus vilket paradoxalt nog ger en ökad medvetenhet om att vi faktiskt bara har detta liv och att det är upp till oss att förvalta det så väl vi kan.

SKU 9789188743091

Mer information:

Isbn 9789188743091
Förlag Polaris Fakta
Utgivningsdatum 9 apr. 2018
Typ Ljudbok
Format Mp3 - korta avsnitt
Mp3 - en fil
Språk Svenska
Längd 08:17:02
Författare Philip Bäckmo
Cover design Lisa Benk
Read by Magnus Schmitz