Se henne försvinna

Se henne försvinna

av Eva Dolan
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
SKU 9789177818243

Beskrivning / Se henne försvinna

»Eva Dolan är en deckarförfattare som vågar gå på djupet.« | Maria Näslund, Göteborgs-Posten

»Årets bästa deckare.« | Lotta Olsson, DN om Lång väg hem

Kroppen har påträffats vid floden, i närheten av en plats som är populär bland löpare. Kommissarie Zigic och kriminalinspektör Ferreira blir till en början förvånade när Hatbrottsenheten kallas till brottsplatsen. Tills de upptäcker att offret, Corinne Sawyer, fötts som Colin Sawyer.
Polisregistret avslöjar att en rad våldsamma attacker på transkvinnor utförts i området. Var Corinne offret för en förväxling? Eller har den person som attackerat transkvinnor bestämt sig för att gå ytterligare ett steg i sin »campaign of violence«?
Spänningarna stiger, och polisen hamnar under nationens öga. Zigic och Ferreira har ett komplext fall i sina händer, och varje misstag kan visa sig ödesdigert...

EVA DOLAN är en brittisk kriminalförfattare. Hennes debutroman Lång väg hem var den första delen i en av de mest hyllade brittiska kriminalserierna på senare år, följd av Döda talar inte som blev lika omskriven och bland annat nominerades till Theakston Old Peculier Crime Novel of the Year 2016Se henne försvinna är den fjärde boken i serien om Zigic och Ferreira.

Mer information:

Isbn 9789177818243
Förlag Modernista
Utgivningsdatum 10 jan. 2019
Typ Bok
Format Pocket
Upplaga 1
Språk Svenska
Serie Zigic & Ferreira
Antal sidor 427
Författare Eva Dolan
Formgivare Sundh, Lars, Hedström, Markus
Översättning Wiberg, Carla