Salamandern från Farsta

Salamandern från Farsta

av Ernst Billgren
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Detta är berättelsen om Bengt som växer upp i Farsta och upptäcker att han inte är som andra. Är han en misslyckad människa eller är han en del av naturens plan? Är det kanske han som är framtiden? Bengt vill bort från Farsta men när han kommit därifrån växer Farsta inom honom. Farsta är mer än en förort. Farsta är symbolen för mänsklighetens hopp.

SKU 9789188439734

Beskrivning / Salamandern från Farsta

Detta är berättelsen om Bengt som växer upp i Farsta och upptäcker att han inte är som andra. Är han en misslyckad människa eller är han en del av naturens plan? Är det kanske han som är framtiden? Bengt vill bort från Farsta men när han kommit därifrån växer Farsta inom honom. Farsta är mer än en förort. Farsta är symbolen för mänsklighetens hopp. Mitt i stormens öga visar det sig att de egenskaper Bengt tolkat som brister i själva verket är avgörande styrkor. Den gamla sortens människa är inte rustad för den nya världen. Boken handlar också om vad som händer när nästa människoart gör entré, och om hur vi människor reagerar i tider av kris.

"För de flesta är Farsta bara namnet på en tunnelbanestation. För mig är det namnet på gåtor av bottenlöst ursprung, skuggor från förr och framtiden. Miljön och människan befinner sig i en virvel av förändringar. Bara Farsta är sig likt." Ernst Billgren

Ernst Billgren är konstnär. Han är också författare, debattör, scenograf ioch film- och scenkonstnär.

Mer information:

Isbn 9789188439734
Förlag Bokförlaget Langenskiöld
Utgivningsdatum 27 maj 2020
Typ Bok
Format Flexband
Språk Svenska
Antal sidor 368
Författare Ernst Billgren
Formgivare Lindeberg, Eva