Laddar ...
Best of Fenix, Volume 3

Best of Fenix, Volume 3

Slottet Död

Slottet Död

Revolverns lag

189,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789187987212
Förlag Åskfågeln
Publiceringsdatum 1 nov. 2016
Media format Bok
Format Häftad
Upplaga 1
Språk Svenska
Serie Western Rollspelet
Längd 38 sidor
Författare Tove Gillbring, Anders Gillbring
Designed by Gillbring, Anders
Illustratör Thelin, Lukas, Gillbring, Anders
Recensioner När speltidningen Fenix recenserade Revolverns Lag (i Fenix nr 1, 2017) fick äventyret 16 av 20 m...
Alternativa produkter
av Tove Gillbring , Anders Gillbring
Bok

Det verkar nästan för lätt för att vara sant, men det var länge sedan Frank Morgan haft chansen att tjäna så mycket pengar utan att döda någon. En transport skall eskorteras genom ett område fullt av banditer och utan lag eller militär som kan hjälpa till. Men ändå. De är fem inhyrda vakter, där åtminstone tre av de andra är ökända revolvermän med flera liv på sina samveten. Frank känner inte mexikanen Garcia sedan tidigare, men enligt ryktet är han en skicklig pistolero från Mexiko.

Frank drar ner sin stetson djupare över ögonen, tänder sin cigarill och väntar på vad de andra tar sig för. Lämna alltid första draget till din motståndare även när han antas vara på din sida

Utöver själva äventyrsbokeen på 20 sidor ingår flera handouts:

Rollformulär

Det finns 5 färdiga rollpersoner att spela äventyret med. De presenteras på 2 sidor var, där en sida har en bild och de olika värden som används i spel och den andra beskriver respektive rollperson, samt vad vederbörande känner till om äventyrets bakgrund och de andra rollpersonerna då spelet börjar.

Personkort

Äventyrets 11 viktigaste personer presenteras inte bara på rollformulären samt i beskrivningen av spelledarpersoner, utan även på varsitt kort som är lättare att visa under spel. På framsidan syns bara bilden på personen och vad de heter. På baksidan kan spelledaren snabbt hitta alla de viktigaste spelvärdena för respektive person.

Kartor

I äventyret ingår 6 kartor i färg.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Revolverns lag