Laddar ...

Prima svenska 3, digital, elevlic. 12 mån

av Richard Hultén
Digitalt läromedel
Läs mer
122,00 kr
I Lager
Skickas direkt via e-post
Mer information:
Isbn9789140692894
FörlagGleerups Utbildning AB
Publiceringsdatum5 sep. 2016
TypOnlineprodukt
UtbildningsnivåGrundskola FK-3
SpråkSvenska
Författare Richard Hultén
Skriv din egen recension
Du recenserar:Prima svenska 3, digital, elevlic. 12 mån

Prima svenska 3 är ett heltäckande digitalt läromedel i svenska, utformat efter Lgr 11 och uppbyggt utifrån det centrala innehållet.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
I Prima svenska digitalt läromedel finns basen i din svenskundervisning: texter och uppgifter för den första läs- och skrivundervisningen, läs- och skrivstrategier, utdrag ur skönlitteratur, grammatik, muntligt berättande och språkbruk. Böckerna är uppdelade i teman som alla inleds med delmål och avslutas med sammanfattning och bedömning. Allt utifrån Lgr 11.

Interaktivt och multimodalt
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. I Prima svenska finns texter, bilder, filmer, övningar och inbyggda kommunikationsmöjligheter samlas i ett och samma läromedel.

Tester och övningar
Läromedlet innehåller texter och övningar till temat. Hela svenskämnet finns med: arbetet kring läsning och lässtrategier, skriva olika typer av texter, samtala, lyssna, ge respons och tänka källkritiskt.

Lärarstöd
Du kan skapa dina egna planeringar utifrån uppgiftsbanken och lägga till eget innehåll i det unika planeringsverktyget. Här finns lektionstips och mängder av extramaterial som till exempel förslag på filmer från UR, tips på skönlitteratur och kopieringsunderlag för utskrift.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Du som lärare kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

 

© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430