Perspektiv på historien 1b, digital, elevlic, 6 mån

Perspektiv på historien 1b, digital, elevlic, 6 mån

av Hans Nyström , Lars Nyström , Örjan Nyström
Digitalt läromedel
Kräver internetuppkoppling
Skickas direkt via e-post

Perspektiv på historien 1b digital elevlicens 6 mån är ett komplett och digitalt läromedel för dig som läser historia på gymnasienivå. Här behandlas källor och historiebruk. Fortsättningsvis görs en översikt av historien fram till franska revolutionen. Huvuddelen av boken utgörs av sex teman i kronologisk ordning som till stor del är helt fristående. Det finns många fördelar med att välja den digitala versionen av detta läromedel se nedan:

Alltid material som är uppdaterat

En stor fördel med ett digitalt läromedel är att det är lättare för förlaget att hålla det uppdaterat vilket leder till ett bättre undervisningsmaterial till dig som elev.

Interaktivt och multimodalt lärande

Jämfört med den vanliga fysiska boken erbjuds flera olika komplement i den digitala versionen. Du får exempelvis tillgång till interaktiva tidslinjer och kartor. Det finns även ljud- och filmklipp som är väldigt intressant. Även författaren har skapat intressanta klipp kring viktiga och spännande delar. Allt för att göra studierna mer levande och roligt. Även övningar och frågor dyker löpande upp.
Läromedlet ger även användaren möjlighet till en mer personlig inlärning jämfört med en fysisk bok. Förutom att detta digitala läromedel ger bra hjälp för studieteknik så kan användaren anpassa mycket detaljer för att passa varje individ. Exempelvis kan man ändra utseende som bakgrundsfärg och storlek på text. Man kan även använda sig av verktyg som att skapa favoriter, göra markeringar och anteckningar. Läraren ges med detta digitala läromedel större möjlighet och flexibilitet att skapa ett mer individanpassat lärande för eleven.

Teknisk info

Perspektiv på historien 1b digital elevlicens 6 mån funkar på dator, surfplatta och smarttelefon/smartphone.

I Lager

SKU 9789140679864

Mer information:

Isbn9789140679864
Licenstid6 månader
FörlagGleerups Utbildning AB
Publishing date1 aug. 2012
Media formatOnlineprodukt
Edition1
UtbildningsnivåVuxenutbildning
SpråkSvenska
Book collectionPerspektiv på historien
Författare Hans Nyström, Lars Nyström, Örjan Nyström