Personlig genomslagskraft : Sju starka vanor från världens bästa kommunikatörer, E-bok

av Jesper Klit
E-bok
Skickas direkt via e-post

PERSONLIG GENOMSLAGSKRAFT - det vill säga förmågan att nå fram med sitt budskap till andra människor - har blivit en av vår tids högst prioriterade kompetenser hos chefer och medarbetare. Den goda nyheten i sammanhanget är att vi alla kan öka vår personliga genomslagskraft genom träning och genom att vara medvetna om en del ganska enkla tekniker som stärker vår kommunikation.

Med utgångspunkt i många års erfarenhet som kommunikationskonsult, tv-journalist och efterfrågad föredragshållare och utbildare ger Jesper Klit i den här boken en lång rad verktyg, metoder och insikter för att utveckla din personliga genomslagskraft. Boken är uppbyggd kring de sju starkaste vanorna från världens bästa kommunikatörer - som exempelvis Barack Obama, Tony Blair, Oprah Winfrey och Richard Branson - fördelade på sju kapitel som också innehåller nyttiga övningar, tips, exempel, reflektionsfrågor och konkreta åtgärdsförslag.

PERSONLIG GENOMSLAGSKRAFT är en underhållande handbok för alla som vill ha konkret vägledning och inspiration för att stärka sin personliga genomslagskraft. Yes, you can!

SKU 9789147098613

Mer information:

Isbn 9789147098613
Förlag Liber
Utgivningsdatum 27 nov. 2012
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Jesper Klit