Laddar ...
Den första julnatten

Den första julnatten

Heddabloggen ...och allt det här med mamma

Heddabloggen ...och allt det här med mamma

Mörkret över Aerwiar

75,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789173875394
Förlag Libris förlag
Publiceringsdatum 29 nov. 2017
Media format Bok
Format Kartonnage
Upplaga 1
Åldersgrupp 9-12 år
Språk Svenska
Serie Wingfeathersagan
Längd 441 sidor
Författare Andrew Peterson
Designed by Sporrong, Sanna
Illustratör Gerard, Justin, Peterson, Andrew
Översättare Berglund, Emma
Alternativa produkter
av Andrew Peterson
Bok
Wingfeather-serien är ett fantasy-äventyr som riktar sig till 9-12-åringar. Berättelsen utspelar sig i världen Aerwiar, som är precis som vår värld - förutom att de inte har elektricitet eller krut men däremot massa obehagliga djur som sjödrakar och tandkor.

Den första boken i serien, Mörkret över Aerwiar, handlar om en till synes helt vanlig familj. Familjen Igiby består av de tre syskonen Janner, Kalmar och Leeli, mamma Nia och morfar Podo. Men syskonen börjar ana att deras vanliga liv inte är så vanligt ändå. Var kommer de ifrån? Vem var deras pappa? Och var tar barnen vägen som försvinner under natten? Snart är familjen i centrum av det mysterium som kommer att förändra deras värld för alltid - och förhoppningsvis även alla andra förtryckta människors värld.

Andrew Petersons fantasirika språk skapar en blandning av galen humor och existentiella funderingar över livet, kärleken och vänskapen. Han tar upp frågor kring identitet, tillit och meningen med allting. Men inte minst är Mörkret över Aerwiar ett storslaget äventyr om kampen mellan det onda och det goda som både barn och vuxna kommer att älska.

Andrew Peterson är låtskrivare och artist från Nashville med en förkärlek till böcker och fantasyns underbara värld. Hittills har han skrivit fyra böcker i The Wingfeather Saga, men fler är på väg.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Mörkret över Aerwiar