Moa och Miranda : låt bli min tjej!

av Monica Byekwaso
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagarLåt bli min tjej! är andra boken om Moa och Miranda. Den handlar om svartsjuka och om att vara olika, men ändå älska varandra.

SKU 9789188073914

Beskrivning / Moa och Miranda : låt bli min tjej!

/LÄTTLÄST/

Låt bli min tjej! är andra boken om Moa och Miranda. Den handlar om svartsjuka och om att vara olika, men ändå älska varandra.

Moa och Miranda är grannar på ett gruppboende. De är inte bara grannar, de är kära i varandra också. Nu har de varit ihop i flera månader och visst är Moa fortfarande kär, men hon har också andra saker att tänka på. Som sitt nya jobb på ett bageri.

På bageriet finns en jättegullig kille som heter Totte. Det pirrar i Moa när hon träffar honom. Moa funderar på om man kan vara kär i flera Det känns nästan så. Men vad händer om Miranda får veta?

Monica Byekwaso har även skrivit Moa och Miranda och böckerna om brorsorna Niklas och Nalle: Bästa brorsorna, Brorsor med brudar och Två smarta brorsor.Monica Byekwaso sätter varsamt fint ord på känslor, och gör det med dramatisk nerv. Staffan Engstrand, BTJ-häftet nr 10, 2020

Mer information:

Isbn 9789188073914
Förlag LL-förlaget
Utgivningsdatum 18 maj 2020
Typ Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Antal sidor 53
Författare Monica Byekwaso
Illustratör Andersson, Kim W.