Minuten före midnatt

av David Baldacci
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
SKU 9789178353606

Beskrivning / Minuten före midnatt

FBI-agenten Atlee Pine tvingas ta tjänstledigt efter att ha gjort sig skyldig till övervåld i jakten på en brutal brottsling. Den oplanerade ledigheten ger henne möjlighet att resa tillbaka till Andersonville i Georgia, där hennes tvillingsyster Mercy kidnappades och försvann tre decennier tidigare. Kanske kan hon äntligen få klarhet i vem som låg bakom kidnappningen. Men sökandet efter ledtrådar leder henne in på en väg kantad av mord, lögner och hemligheter som skakar henne i grunden. Ingenting av det Atlee Pine trott sig veta visar sig vara sant.   

Minuten före midnatt är den fristående fortsättningen på Lång väg till rättvisa (2019), den första delen i bästsäljaren David Baldaccis nya serie om den iskalla ensamvargen Atlee Pine.   

DAVID BALDACCI är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 150 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

"Det är ingen överraskning att en av de bästa thrillerförfattarna skapat en av de bästa karaktärerna på länge." New York Times

 

Mer information:

Isbn 9789178353606
Förlag Bokfabriken
Utgivningsdatum 14 aug. 2020
Typ Bok
Format Pocket
Språk Svenska
Original language en
Serie Atlee Pine
Antal sidor 446
Författare David Baldacci
Översättning Holmberg, John-Henri