Löparens guide till galaxen

Löparens guide till galaxen

av Dekius Lack
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
SKU 9789177425014

Beskrivning / Löparens guide till galaxen

"Otroligt välskriven, underfundig och kul att läsa!" B G Nilensjö, Tidningen Spring

"Dekius Lack står för några av de senare årens mest minnesvärda böcker!" Roger Bengtsson, Ung Tro

"En välskriven och läsvärd roman om livets mening och om att ingenting är omöjligt", Anders Palm, Bibliotekstjänst

"Ännu en lysande löparroman från Dekius Lack!" Norra Skåne

Dekius Lacks roman Löparens guide till galaxen. 150 år efter Jules Vernes roman Jorden runt på 80 dagar höjs insatsen. I Lacks nya handlar det inte om att ta sig jorden runt med båt och tåg, det ska göras till fots.

Kristoffer och hans vänner ger sig av för att springa nästan tvåtusen landmil längs 40:e breddgraden, bränslet är mat och dryck, och för att avverka hela sträckan behövs 20 par löparskor.

Men jordklotets storlek är inte den enda utmaningen i denna fascinerande roman - det är en bok om frihet, kärlek, löpning och om den obegripliga oändlighet som alltid omger oss.

Dekius Lack har skrivit ett trettiotal böcker.

Löparens guide till galaxen är hans tredje löparroman och den är fristående - och ja, det går alldeles utmärkt att läsa den utan att man läst föregångarna.

Det började med Springa med vingar som fick strålande recensioner. "Årets bok, åtminstone ur löparsynpunkt" - så kunde hyllningsorden låta.

Inför När natten kommer är vägarna mina året därpå trodde många på en upprepning, "samma bok en gång till" - men så blev det uppenbarligen inte. Den andra boken följer ett avsevärt annorlunda koncept och det gör även den tredje. Nu är löparnörderiet visserligen en grundton, men egentligen handlar det om helt andra saker.

Dekius Lacks roman Löparens guide till galaxen. ISBN 978-91-7742-501-4. Högkvalitetspapper, sydda ark, mjuka pärmar med flikar. 272 sidor.

Mer information:

Isbn 9789177425014
Förlag Bakhåll
Utgivningsdatum 5 okt. 2018
Typ Bok
Format Danskt band
Språk Svenska
Antal sidor 267
Författare Dekius Lack