LeXuS: Pold, Desertörerna - erotisk dystopi, Ljudbok

av Virginie Bégaudeau
Ljudbok
Skickas direkt via e-post

Pold och Don växte upp tillsammans och delade en besatthet av LeXuS-regimen, även om de inte höll med varandra om lagarna och hanteringen av sex i Belgram. Den ena stöttade LeXuS, den andra var mer cyniskt lagd. När de fick veta vilka distrikt de placerats i kom det som en chock för dem båda.

I en dystopisk framtid styrs staden Belgram av en uppsättning lagar som kallas LeXuS. Under den strikta, totalitära regimen har sex blivit ett privilegium som kan köpas, säljas eller förtjänas. Rätten till sex beror på en persons sociala framgång, och på grund av den strikta övervakningen är sexbrott ett avlägset minne.
Men allting är inte som det ska i Belgram. En grupp desertörer leder ett uppror, och de vill störta LeXuS-regimen så att alla ska få åtnjuta sexuell frihet.
Välkommen till Belgram: en värld som du får upptäcka genom befolkningens ögon.
Varje karaktär berättar en ny historia, och alla delar kan läsas fristående. Detta är berättelsen om Pold, utan registreringsnummer, medlem i Desertörerna.

Virginie Bégaudeau föddes i Frankrike 1989. Hon älskar historisk romance och publicerade som femtonåring sin första roman: 'Mademoiselle Elisabeth'. Hon har även skrivit den erotiska romanen "June" och skriver erotiska noveller på franska för LUST.

SKU 9788726563474

Mer information:

Isbn 9788726563474
Förlag LUST
Utgivningsdatum 8 jan. 2021
Typ Ljudbok
Format Mp3 - korta avsnitt
Mp3 - en fil
Språk Svenska
Serie LeXuS
Längd 01:15:00
Författare Virginie Bégaudeau
Read by Adam Green
Översättning Nika Abiri