sökträffar artiklar
Filter
Pris
-
x
Checkout using your account
This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Checkout as a new customer
Genom att skapa ett konto får du dessa fördelar:
Svamp är den perfekta råvaran, särskilt i en tid när många letar efter alternativ till kött. Den bjuder på djupa, maffiga umamismaker och en tydlig textur. Tillagningen kan varieras i det oändliga: Den kan kokas, stekas, ugnrostas, grillas, friteras eller torkas.
Det här är kokboken både för dig som älskar att gå ut i skogen och plocka svamp och för dig som undviker det av rädsla för att snubbla över något oätligt. Utöver rätter med gamla trotjänare som kantareller och karljohan guidar Martin Nordin dig till det stora utbudet av olika svampar som finns i butikerna idag, som champinjoner, ostronskivling, shiitake, enoki och portabello.
Här finns recept på allt från soppor och buljonger till svampspett, pizzor och svampmackor, gärna med spännande kryddningar eller inslag av något syrat, picklat eller rökt.
Isbn | 9789178872176 |
---|---|
Förlag | Bonnier Fakta |
Utgivningsdatum | 28 juli 2021 |
Typ | E-bok |
Format | PDF med vattenmärkning |
Språk | Svenska |
Längd | 0 |
Formgivare | Katy Kimbell, Li Söderberg |