Krisläge

av Lucie Whitehouse
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Vem kan man lita på när livet står i brand?   

SKU 9789188979056

Beskrivning / Krisläge

Vem kan man lita på när livet står i brand?   

Robin Lyons har fått sparken från Londonpolisen, kan inte betala sina räkningar och måste flytta hem till sina föräldrar med sin tonårsdotter. Den enda som verkar vara glad över att hon är tillbaka i Birmingham är hennes vän Corinna.   

När Corinnas man blir misstänkt för mord klarar inte Robin att stå bredvid och se på när polisen undersöker brottet. Att det är hennes före detta pojkvän som leder undersökningen gör inte saken bättre. Robin bestämmer sig för att sätta igång en egen utredning och när hela hennes värld vänds uppochner får det henne att undra hur väl vi faktiskt känner människorna vi älskar, och hur långt vi är beredda att gå för att skydda våra närmaste.  

Krisläge är den första boken i en ny serie av Lucie Whitehouse.

"Vansinnigt bra spänning tro mig, du bara måste få veta hur det går." Lee Child   

"Whitehouse är en superb berättare, vars fingerfärdighet och listiga vilseledanden får en att dra helt fel slutsatser från början." Independent

Lucie Whitehouse föddes i England 1975 men bor numera i Brooklyn, New York. Efter litteraturstudier vid Oxford började hon arbeta i förlagsbranschen. Hon har skrivit ett flertal uppmärksammade thrillers, sedan tidigare finns Före dig (2015) och Nära dig (2016) i svensk översättning.

Mer information:

Isbn 9789188979056
Förlag ETTA
Utgivningsdatum 14 okt. 2020
Typ Bok
Format Pocket
Upplaga 1
Språk Svenska
Original language en
Antal sidor 417
Författare Lucie Whitehouse
Översättning Bodner Gröön, Maria