Laddar ...

Kontakt Stadiebok Lärarhandledning Webb

av Tomas Bergsten
Digitalt läromedel

Denna licens är endast för lärare!

Om du inte är registrerad lärare hos Gleerups behöver du efter genomfört köp skicka kopia på din lärarlegitiomation till [email protected] Efter vi har granskat får du tillång till licensen.

Är du elev behöver du istället köpa elev-versionen. Kontakta kundtjänst om du behöver hjäp att hitta rätt licens för dig.

Läs mer
610,75 kr
I Lager
Skickas direkt via e-post
Mer information:
Isbn9789127455351
FörlagNatur & Kultur Digital
Publiceringsdatum18 mars 2019
TypOnlineprodukt
UtbildningsnivåVuxenutbildning
SpråkSvenska
Längd118 sidor
Författare Tomas Bergsten
Skriv din egen recension
Du recenserar:Kontakt Stadiebok Lärarhandledning Webb

Läromedlet innehåller 26 fristående arbetsområden som tydligt vägleder eleven från början till slut. Arbetsområdena i Kontakt är helt fristående från varandra vilket gör det möjligt för dig som lärare att använda läromedlet som det passar dig. Arbeta i huvudsak med boken eller kombinera arbetsområdena med ditt eget material.

Kontakt hjälper dig att spara tid då arbetsområdet är färdigplanerat åt dig, från början till slut. Varje arbetsområde är strukturerat utifrån en tydlig arbetsmodell som är förankrad i genrepedagogiken. Med hjälp av arbetsmodellen guidas eleven från vad som ska tränas, genom texter och övningar till slutuppgiften där allt knyts ihop. 

Kontakt kompletteras med en webbaserad lärarhandledning som bland annat innehåller förslag på hur du introducerar arbetsområdet och fördjupande extraövningar. Den innehåller även tips på hur du arbetar med att fördjupa elevernas digitala kompetens. Lärarhandledningens licens gäller för en lärare i 12 månader.

© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430